Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijaca hektolitrami

nie wiem co sie ze mna dzieje...

Polecane posty

Gość pijaca hektolitrami

piersi mnie bola juz trzeci dzien, choc jest to moj 22 dzien cyklu. pije hektolitry, bo ciagle chce mi sie pic i to tak strasznie, ze az musze w nocy wstawac. zreszta i tak nie moge spac, budze sie po 5 razy... :( i w ogole tak jakos sie srednio czuje... mial ktos takie objawy i co to bylo???

Gość Doyna
Hmmm ... możliwe, że masz niedobór jakichś witamin, np. magnezu. A drżą Ci powieki ?

Gość pijaca hektolitrami
nie drza mi powieki. to sie zaczelo niedawno. o tym poziomie cukru tez myslalam.

Gość masz grypopodobny stan

Gość pijaca hektolitrami
tak, jestem ospala, zmeczona, nie moge rano wstac i sikam na potege

Gość Doyna
wypadałoby też zrobić badanie krwi

Gość pijaca hektolitrami
mam tez mdlosci i czesto mi nie dobrze. jejku, dolegliwosci jak u starej babuszki, a ja mam 25lat

Gość a może to ciąża
:P

Gość pijaca hektolitrami
do tego tez bola mnie czesto plecy... najczesciej tzw krzyze czyli nisko.czuje sie jak staruszka: plecy, piersi, pije duzo, sikam duzo, wybudzam sie w srodku nocy, jestem zmeczona, senna i czesto mi niedobrze:( jak 25 letnia osoba moze miec tyle problemow??? wiec myslicie, ze to ten nieszczesny cukier:( moja babcia miala cukrzyce, czy to mozna odziedziczyc??? ciaza raczej nie:p bo raczej bylam ostrozna

Gość kingulkaaaa18
Słuchaj ja tez mam cos podobnego do ciebie... :( Jest mi niedobrze, czasami mam wrazenie jak bym miala zaraz zwymotywac... budze sie w nocy z 2 razy, caly czas mi sie chce spac, wszystko mnie meczy, czlowiek ogolnie rano powinnien byc wypoczety a mnie wszystko boli... głowa najbardziej. Co do picia to ja akurat malo pije ale najwiecej na wieczor przed spaniem potrafie wypic pol litra wody :O no i tez duzo sikam :( w ciazy napewno nie jestem wiec cholera co jest :( A i dodam ze mialam robione miesiac temu badania krwi i mam podwyzszony cukier :O norma jest chyba do 115 a ja mialam 106 ! Ale lekarka powiedziala ze jeszcze sie mieszcze w normie i bedziemy kontrolowac ten cukier... ehh i dodam ze mam 18 lat :(:(:(

Gość pijaca hektolitrami
no wlasnie ja tez jestem rano zmeczona. pierwsze co robie to pije kawe, taka siekiere bo inaczej nie jestem w stanie funkcjonowac. glowa tez mnie czesto rano boli. a mowila ci cos ta lekerka? np co jesc, czego unikac? co robic aby czuc sie lepiej???

Gość kingulkaaaa18
Właśnie nic mi nie powiedziala tylko ze mam troche niskie zelazo i ze mam jesc brokuły, szpinak itp :O a tu wcale nie chodzilo o zelazo tylko o cukier no ale ok... tacy sa teraz lekarze :/

Gość pijaca hektolitrami
no do dupy z taka lekarka. chociaz moglaby jakas diete zalecic, powiedziec czego unikac??? a jak jest ze slodyczami? masz ich unikac? choc pewnie tego tez nie powiedziala, eeeech

Gość No a czy wy zapominacie
a czy ja nie pisze ,ze nie chodzic do lekazy???masakra z wami:(chcecie byc chyba chorzy?????

Gość kingulkaaaa18
Pff no cos ty- nic mi na ten temat nie powiedziala... Tylko od babci sie dowiedzialam ze mam zmniejszyc ilosc slodyczy... bo lubie je wcinac w duzych ilosciach :P heh zreszta kto ich nie lubi :)

Gość pijaca hektolitrami
wlasnie sobie poczytalam o cukrzycy i jedno mi nie pasuje. bo u mnie to pragnienie pojawia sie od czasu do czasu. gdy przechodzi to moge pic bardzo malo i jest ok. a z tym sikaniem, to ok czesto sikam, ale po troszeczku. wiec juz sama nie wiem...

Gość No cóz
musisz poddac sie leczeni masazem i akupresura,wtedy wszystko dokładnie wyjdzie,jakie masz zaburzenia:)