Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paputek

mamy jakich kosmetyków używacie do pielegnacji ciała

Polecane posty

Gość paputek

co warto stosowac a co badziew piszmy

ja używam sporo kosmetków zmieniam codziennie inny kosmetyk DAVE balsamy JOHNSONS balsamy i krem do buzi EVELINE wyszczuplajace Loreal pilingi i kremy do buzi Nivea kremy do buzi Ziaja kremy do buzi i płyny do higieny intymnej Avon, Rexona antyperspirtanty perfumy Gucci envy , gucci envy me, hugo bos deep red, tak w skórcie napisane

Gość paputek
nikt o siebie nie dba ???

Gość ja dbam
a raczej dbałam:o Ciążę straciłam, zatanawiam się czy nie miały na to wpływu kosmetyki, których uzywałam...Czemu? Zalecam lekturę: http://forum.mamyto.pl/showthread.php?t=69 i chwilę refleksji:o Ja miałam to w nosie...a jednak drogo za to zapłaciłam...do końca zycia będę się zastanwiać, czy sama nie "dopomogłam" temu uzywając standartowych kosmetyków:(

-dezodorant Nivea -płyn do higieny intymnej Nivea -masło do ciała Sephora Brown + kostki do kąpieli -szampon jakikolwiek -balsam do włosów Elseve

ja na wszystko z garniera jestem uczulona i jakdla mnie to wszystko jest wogole nic nie warte ale juz AAserie sa super ziaja tez ja ogolnie staram sie uzywac polskich firm(jesli sa jeszcze polskie) bardzo lubie serie dave pachna ladnie i ladnie nawilzaja,wiem od kolezanki i sprawdzone wyszczuplajace kremy z vichy i mustelli no i ja dobuzi z vichy mam i super jest. zalezy tez o jakie kosmetyki chodzi czy dla mam karmiacych bo wtedy raczej nie zaszalejesz bo wydaje mi sie ze wtedy tylko mustella ale bardzodroga jest a jesli chodzi o ciaze to tez mustella.no ja juz nie karmie ani nie jestem w ciazy i moge szalec! teraz tylko ortfel ogranicza!

płyn do higieny intymej AA krem przeciw rozstepom Gerber balsam do ciała Dove w słoiku szampon Palmolive odżywka w płynie gliss kur do twarzy mycia żel Lirene, kremy Olay żel pod prysznic pomaranczowy z Lidla:) perfumy: Emporio Armani City Glam, Iceberg Twice.