Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z blond na kasztan

jak bezpiecznie zmienic kolor wlosow z blondu na popielaty kasztan?

Polecane posty

Gość z blond na kasztan

hej! odkąd pamiętam zawsze miałam włosy koloru blond. postanowilam ze zafarbuję wlosy na ciemniejszy kolor. wybralam loreal preference ue3 kolor : ultrarozjasniajacy popielaty kasztan. mam pytanie? czy mogę bezpiecznie zmieniac kolor wlosow z blondu na kasztanowy? nie wyjda mi pomaranczowe wlosy? prosze o porade. z gory dzieki.

Gość z blond na kasztan
nikt nie farbował?

Gość z blond na kasztan
upupup

Gość ina una a
ja farbowalam z blondu na braz, z blondu na sliwke i z blondu na zloty braz i zawsze wyszlo ok. z blondu mozesz zrobic co chcesz, wlosy sa jasne i kazdy kolor zlapie. gorzej w ta druga strone - z ciemnych na jasne, ale to tez przerabialam. wyjdzie ci dobrze.

Gość z blond na kasztan
czyli z blondu na braz nie wyjdzie rudy kolor? bo wiem ze w druga strone owszem istnieje taka mozliwosc. ja bym chciala zafarbowac z jasnego blondu na taki popielaty ciemny blad/ jasny braz.

Gość Hottie
ale czemu ultrarozjasniajacy??? jak rozjasnisz jasne to moga wyjsc dziwnie. wez farbe bez rozjasniaacz, przy twoich wlosach niepotrzeba nic rozasniac!

Gość no właśnie też nie wiem po co
ci rozjaśniający.zwykła farba i nie masz się czego bac. ja z ciemnych blond z balejażem na superjasny popielaty blond chcialam przejsc i skończylo się na rudych, po 3 rozjaśnianiach efekt był całkiem całkiem, ale potem położyłam popielaty blond i wyszedł śliczny ciemny kolorek. Ale moja koleżanka mila super jasne włosy i po położeniu ciemnej farby wyszedł odcien...zieleni. wiec mzoe troche ostrożności zachowaj:)