Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cjsdakljdnvrr

No ja chyba ocipieję!!!!

Polecane posty

Gość cjsdakljdnvrr

Nie wiem co o tym myśleć no!!! Mój facet zajmuje sie fotografią. A mianowicie robi zdjęcia do katalogów z biżuterią. Czasami robi zdjęcia też modelkom np naszyjniki czy inne pierdółki. Ale te modelki są zawsze ładnie gustownie ubrane. A tu znajduję zdjęcie jakiejś pindy, która rozchyla koszulę i prawie pokazuje cycki (no bez przesady bo cycków nie widać, ale rowek tak) i nie reklamuje żadnej biżuterii. Co mam o tym myśleć???

Gość Hottie
ze robil inne zdjecia akurat? moj tez jest fotografem, jakos mnie to nie rusza ;P i tak najchetniej robi zdjecia MI

Gość cjsdakljdnvrr
no zdecydowanie nie robił zdjęć mu zleconych:o

wiesz, czasem biżuteria - i nie tylko - jest dorabiana sztucznie, znaczy w programie graficznym. wtedy potrzeba tylko podkładu - czyli właśnie np. babki z "zalotnie" rozchyloną kosszulą. żaden dramat :)

Gość mysl tak jak on
ładnych cyckow nigdy dosc :P

Gość cjsdakljdnvrr
kurdę nie widze ostatnich postów:( a wiem, że nie robił bo robi tylko zdjęcia biżuterii a ona nie miała na sobie nic z tej biżuterii i rozchylała bluzkę:(

hello nie przesadzaj, chociaz co ja mowie bo pewnie tak samo bym sie zachowywala... ale jestes pewna ze to zadna jego znajoma ktora chce np. cos osiagnąć w reklamie, modelingu?

Gość jdbajbljhabfjh
Pewnie jakaś znajoma, ale czy ona chce do moddelingu to nie mam pojecia:o

Gość Hottie
to sie tego ucz ;D jest duze zapotrzebowanie ;P zwlaszcza na tych co maja odrobine wyczucia, co widac po jakosci czesci zdjec jakie ogladamy

Znalazłaś zdjęcie.. hhmmm. Nie wiem jakim człowiekiem jest Twój facet i jak podchodzi do swojej pracy??? czy idzie tam, robi swoje, bierze kasę... Czy traktuje swoje zajęcie z pasją?? Więc jeżeli on ma artystyczną duszę to ja bym się nie zdziwiła nawet gdybym znalazła u niego zdjęcia nagich kobiet, ważne jest to abyś Ty czuła się w tym związku bezpiecznie. Kobieta ze zdjęcia to modelka a facet traktuje ją jak rzeźbę to Ty jesteś dla niego jedyna na świecie... Myślę że takie postawienie sprawy bardzo ułatwi życie Wam obojgu natomiast jeśli tak Cię to intryguje to porozmawiaj z nim o tym. Pozdrawiam Trzymaj się cieplutko

Gość jdbajbljhabfjh
dziewczyny-macie rację:) nie ma się czym przejmować:) A mój facet ma artystyczną duszą i zajmuje się inną sztuką:) Nie ma co się tutaj zadręczać:) Dzięki wielkie:)👄

Gość jdbajbljhabfjh
miało być, że ma artystyczną duszę i oprócz fotografii zajmuje się jeszcze czymś artystycznym:)