Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paola_69

seks analny inaczej niz zwykle...

Polecane posty

Nie musi być nawet w długim związku. Ja nop mogę nawet teraz z Tobą się spotkać i chciałbym żebyś się tak mną pobawiła... Kiedyś jedna dziewczyna mnie tam lizała i myslalem że odlece, to było nawet lepsze niż sex. Sam się czasami zabawiam analnie i wkładam sobie rożne przedmioty a czy jestem gejem NIE jestem bo tylko kobiety mnie podniecają i tylko z nimi moglbym cos takiego robic.

Gość paola_69

mam do was pytanie i zarazem prosbe. czy to normalne ze facetowi ktory jest w dlugim zwiazku z kobieta podoba sie seks analny z tym ze to ona jemu wklada palce do tylka...? czy to znaczy ze on moze byc gejem? czy moze wszystko z nim w porzadku? wiem ze posladki sa strafa erogenna ale czy inni faceci tez lubia cos takiego?

Gość ktos d
Może się zdziwisz ale faceci też mają punkt ---G--- i właśnie tam w odbycie, tam gdzie zakończenie prostaty czy jakoś tak. wyczytałem wypróbowałem z moją panią i rewelacja. Jak by twojemu facetowi kiedyś nie stanął to wsadź mu paluszek w tyłek i troszkę się nim tam pobaw zobaczysz jak mu stanie drągal !! :D miłej zabawy ;p

ale wcale nie chodzi o jakies głębokie penetracje . niektórym starcza tylko "mizianie" :P .

ja bym sobie nigdy nie pozwolił wsadzać nic w d .... tacy którzy to lubią może powinni znaleźć sobie chłopaka

No widze ze nie jestem sam. Jestem hetero a także lubie paluszek w odbycie. Z Twoim facetem jest wszystko ok. Lizanie mojego tyłka przez dziewczyne powoduje normalnie spazmy rozkoszy. Nie wiem dlaczego tak jest ale mój odbyt jest chyba unerwiony w równym stopniu co penis. Uwielbiam takie zabawy.

Gość gdfgfdfdgfd
Twoja liże ci tyłek ! Świrujesz pawiana koleś. Rzygać mi się chce jak to czytam ! Paola_69 : ile razy będziesz ten głupi temat i w dodatku w święta zakładała ! Już zadawałaś to pytanie wcześniej ! Mało ci odpowiedzi !

Nie świruje tylko tak jest, ups nie jest! Aktualnie nikt mi nie lize bo rozstalismy sie z dziewczyną, ale tak ogólnie to normalna praktyka seksualna, przynajmniej dla mnie.