Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrówka

Jak sie ubrać na sylwka na domówke?

Polecane posty

Gość sylwestrówka

Wypda założyć np spodnie czarne z satyny + jakaś bluzka sylwestrowa swiecąca? w sumie taka noc jest raz w roku to chyba wypada? a wy jak sie ubieracie?

Gość sylwestrówka
to bedzie w domu to po co ciepło? na bluzke zarzuce sweterek a na miejscu zrzuce... chcem wyglądać ładnie przecież nie bede golfa zakładać

Gość kolczyk w łechtaczce wystarczy

Gość sylwestrówka
i jak tu przy was być poważnym. Dzieki za rady poradze sobie;)

Gość przyjdz na waleta
czyli w stroju ewy

Gość Tak jak ja..
ja na sylwa domóweczke ubrałam się tak jak zawsze chciałam :) na impreze pewnie bym tak nie wyszła ale w grupie znajomych Why not? hehe założyłam rajstopki brokacikowe srebrne, mini spódniczke jeansową z falabanka, topic wiązany na szyjce również świecący brokatowy srebrny, jako pasek użyłam różowej wstążki z kokardką :D na szyjkę naszyjnik extra imprezowy, mnóstwo brokatu włosy kilka pasm pokarbowanych reszta prostych i na to brokacik, mocniejszy makijażyk brokacik na ciałko kozaczki i było boooosko :D podobało się wszystkim nie znali mnie od tej strony :) :)

Gość jeszcze więcej tych zdrobnień
ile Ty lat masz 13? "domóweczke, rajstopki, brokacikowe,, szyjce, brokacik, makijażyk, kozaczki" :O:O:O:O:O:O:O

Gość Tak jak ja..
21 koteczku 21lat nie 13... a co Ty ubierasz sie w kiecke do kolan czy garniak??? No ludzie Sylwester jest po to żeby się wyszaleć, i pokazać zupełnie cos innego i ja to zrobiłam i nie załuję :D

mnie najbardziej trafia jak ludzie mówią "pieniążki", szczególnie w telewizji. Wywracają mi się flaki wtedy

Gość Chrzanię bale
ja będę zarzynać w dreskach-ciepło i wygodnie. i tak siedze w domu:)

nie chodziło mi o to jak się ubrałas tylko o Twój sposób wypowiedzi. Strój spoko w końcu to Sylwester chodzi mi o ZDROBNIENIA! Masz problem ze zrozumieniem tekstu?

a co do stroju który załozycielka topiku zaproponowała mysle ze wypada:) zreszta co sie pytasz zakładaj co chcesz:) w koncu to domówka nie bal w Mariocie;):P Zapytaj jakiejs kolezanki która tez tam dzie w co ona sie ubiera:)

Gość Tak jak ja..
Ok jęsli o to chodzi to proszę poprawiam : Impreza domowa-domóweczka zdrobniale :) rajstopy-rajstopki zdrobniale :) Brokatowe-brokacikowe zdrobniale :) Szyje-szyjce zdrobniale :) Brokat-brokacik zdrobniale :) Makijaż- makijażyk zdrobniale :) Kozaki-kozaczki zdrobniale :) Teraz brzmi poprawnie ?? :D

tak ;)

Gość Tak jak ja..
Nie macie się już czego czepiać czy jak?? Jak mam dobry humor piszę zdrobniale :) A tu odrazu jakieś sprzeciwy, bo forma tekstu się nie podoba.

Gość Tak jak ja..
Dzięki serdeczne już mi lepiej :D A fakt nie zrozumiałam tego co było napisane, bo nie przeczytałam Twojego pseudonimu :D

Spoczko spoczko! Wesołych Świątuniek, dużo zdróweńka, pieniążków, miłościuni i przyjaźniuni a no i oczywiście udaniuchnego Sylwestruniunia. Pozdrowieniunia aaaa zresztą piszmy jak chcemy ;)

Gość Tak jak ja..
Heheh :D dzięki i wzajemniuszki :)

:D