Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhgjh

nie lubie swiat i basta

Polecane posty

Gość hgfhgjh

wogole nie czekam na ten dzien. W wigilie jest nudno. Bo zlozeniu zyczen zarcie trwa jakies 15 minut i zaczyna sie ogladanie tv. prezentow nie ma. no zajebiste swieta. wolalalbym isc do pracy niz udawac ze mnie to bawi i sie ciesze. cudowne mam swieta :o

Gość hgfhgjh
myslalam ze tylko ja mam takie odczucia. Ale ja naparwde nie lubie tego dnia. Najchetniej rozebralabym juz choinke i powywalala te wszsytkie mikolaje i reniferki :o

Gość Tak jak ja..
ja też nie :(. Moze jakby były takie prawdziwe rodzinne moze bym polubiła a teraz buuu... moja mama z babcia spedzaja gdzie indziej a ja z moim facetem w domciu. Z mama nie spedzam swiat poniewaz nie trawimy sie z jej facetem i skladanie kłamliwych życzen byłoby nie ok... :(

Gość hgfhgjh
u mnie zamelinuja sie dziadkowie i tylko glupie pytania czemu nie masz chlopaka jak tam w pracy w szkole uczysz sie :| nosz qrwa mac juz mi niedobrze na sama mysl. chyba przesiedze cala wigilie przed komputerem zawsze to jakas odskocznia zeby ukoic skolatane nerwy :P

Gość a gdzie w tym wszystkim
Jezus który się narodził(pamiątka tego)Ja też nie przepadam za świetami ale cieszę się z narodzin Zbawiciela i tej chwili refleksji przez te parę dni.Pozdrawiam Was i życzę wszystkiego co dobre:)

Ja Święta lubię bardzo, niezaleznie czy zapraszam czy sama jestem gościem, za to Sylwestra nie bardzo, jeszcze nigdy nie spedziłam go tak jak bym chciała...