Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola_krk

problem z tabsami

Polecane posty

Gość karola_krk

Witam, mam problem gdyz pominelam jedna tabletke yasminelle. Na opakowaniu pisze ze nalezy ja od razu poolknac(tak tez zrobilam)i potem miedzy opakowaniami nei robic przerwy. Wychodzi na to ze antykoncepcja jest zachowana ale... Tabletke pominelam w 3 tyg i po skonczeniu opakowania przerzucam sie na novynette. Przerwy oczywiscie robic nie bede ale czy w tym wypadku skutecznosc bedzie zachowana? przy pominieciu novynette nalezy wg ulotki pominac ta tabletke i tez nei robic przerwy potem ale uzywac gumek. No i nie wiem co robic...jestem strasznei uczulona na wszelkiego rodzaju prezerwatywy:/ powiedzcie czy moge uprawiac seks bez obaw?

Gość to ja sie dopisze
bo też mam problem z tabsami tylko proszę nie wyśmiejcie mnie bo ja dopiero zaczynam i po prostu chce wiedzieć czy dobrze zrozumiałam jeśli ostanią tabletkę z blistra wziełam w sobote to po siedmiodniowej przerwie mam rozpocząć nowe opakowanie w niedzielę??? czy znów w sb? czy biorąc tabletki stosujecie dodatkowe zabezpieczenie??? z góry dzięki :)

Gość karola_krk
po 7 dniach to wiem ze na pewno ale chodzi mi o to czy wczesniej w ogole nie ma zabezpieczenia? tak np po 4 dniach...?:)

Gość Kondominka
Jak brałam pigułki to po to żeby nic innego już nie stosować - to tak ogólnie Jesli się popełniło jakiś błąd w przyjęciu tabletki to chyba łatwiej zastosować dodatkowo przez chwilę prezerwatywę niż potem szaleć z nerwów co będzie?

Gość Okikoki
ZAJDZIESZ W CIAZE I BEDZIESZ MIALA WIELKI BRZUCH!!I BACHORA BEZ MEZA-BO SIE BZDZISZ Z KIM POPADNIE!ZNAM CIE!!

Gość krakowrt
Karolina nie spodziewalam sie ze bedziesz zadawala takie pytania na forum!!Nie wiesz ze internet nie jest juz anoniomowy?zalosne!