Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

petting a ciaza

Polecane posty

hej mam pytanie czy mozna zajsc w ciaze poprzez peeting??moj chlopak nie mial wytrysku ale wiadomo ze wydziela sie pewien plyn..czy jest dziwolągach ze w ten sposob aszlam w ciaze..czy chlopak mogl przeniesc plemniki swoim palcem ??dodam e jestem dziewica. ile plemniki przezyja minut na powierzchni?? jest ise cyzm martwic?

Gość żenuaaaaaa
weź się za naukę lepiej, a nie za chłopaków :o:o

żenuaaa daj spokój dziewczynie z moralizowaniem... Ah nie martw się, prawdopodobieństwo jest bardzo, bardzo niewielkie, wręcz żadne, wiem z doświadczenia. Owszem wydziela się ten śluz przed wytyskiem, jednak to petting, nie stosunek przerywany. Na przyszłość uważajcie trochę ;) I myjcie ręce. Zapobiegniesz późniejszym stresom.

ale jezeli chlopak na palcu mial troche tego sluzu i pozniej po jakis 3 miutach wlozyl palec we mie oczywiscie wczesniej ocieral reke o ubrania.. to czy jest mozliwe zaplodnienie...strasznie mnie to stresuje...wiem ze to glupie ale nie iwem co teraz mam myslec

ale jezeli chlopak na palcu mial troche tego sluzu i pozniej po jakis 3 miutach wlozyl palec we mie oczywiscie wczesniej ocieral reke o ubrania.. to czy jest mozliwe zaplodnienie...strasznie mnie to stresuje...wiem ze to glupie ale nie iwem co teraz mam myslec

Gość nie odpowiadamy
bo nie umiesz pisać :P

To, że jestes dziewicą nie ma nic do rzeczy, gdyz nawet przez blonę moga sie dostac plemniki, wydzielina, która pojawia się przed wytryskiem, zawiera kilka tysięcy plemników. Jeżeli plemniki te przedostaną się do pochwy i to w okresie płodnym u kobiety, to istnieje możliwość zajścia w ciążę. Ciężko stwierdzić, czy Twoj chlopak miał na rece jeszcze te plemniki czy nie. Naprawde poczekaj na okres, stresujac sie tylko go opoznisz, nie martw sie. Naprawde wiem, ze w tej namiętności, kiedy jestes sam na sam z chlopakiem i kiedy płoniecie ze swoim libido jest ciezko o czym kolwiek myslec :) ale czasami warto wczesniej umyc rece, albo byc bardzo ostroznym.

okres skonczyl mi sie 2 dni temu a zabwialismy sie wczoraj...nie wiem zaczynam sie bac co mam zrobic ?jakie jest prawdopodobienstwo?

Nie wiem, ile normalnie trwa Twój cykl, były to dni płodne wg mnie bynajmniej, ale prawdopodobieństwo nadal jest niewielkie, nie ma co się bać na przyszłość.

moj chlopak sie nie przejmuje..wiec moze ja tez nie mam czym..dziekuje za rade troszke mi ulzylo w koncu nie tak latwo jest zajsc w ciaze

tylko dizs jaks dziwnie boli mnie brzuch na dole..nie weiem moze to przez to ze ciagle o tym mysle

nie wiem czy mam zrobic test czy zwyczajnie przestac sie martwic bo wkoncu nie ma czym

Jeżeli juz zdecydujesz sie na test, top jest duzo za wczesnie. Najlepiejw terminie spodizewanej miesiączki, poza tym mysle ze to zbędne. Nie martw sie, wypocznij i nie stresuj w swieta :)

dziekuje ci bardzo...naprawded mi duzo pomoglas.. :* postaram sie przestac o tym myslec :*

Gość pamietamze tez
podobnie sie zamrtwialam, spokojnie nie mam czym:)

juz 2 dzien po peetingu pobolewa mnie brzuch na dole??a mzoe sobie tylko wmawiam :(?

Wmawiasz sobie. Nawet jezeli bylabys w ciazy to brzuch bolalby Cie po 3-4 tygodniach, a nie po 2 dniach. Moze to stres. Poza tym troche oglady, masz 18 lat i troszku powinnas wiedziec o elementarnych rzeczach.

jestes pewna ...??bo ja sie strasnzie boje ..jestem strasnzie przewraazliwiona i wiem ze mam jz sowje lata ale i tak panikuje

spokojnie,ja mając 23 panikowałam tak samo. Nie masz powodów do obaw:) a brzuch może najzwyczajniej boleć Cię z nerwów;)

Anulka156 ma rację. Prosze Cie, nie panikuj i nie psuj sobie magii swiat :) Ja sobei nawet kiedys uroilam wymioty i zawroty glowy, a wiem, ze nei ejst latwo pzestac o tym myslec, zwlaszcza ze to coraz bardziej wjreca. Wesolych siwat ;*

odwazylam sie i dzis zrobilam sobie test wyszla mi 1 kreska na literce C tzn nie jestem w ciazy dziewczyny jak ja sie ciesze od razu mi ulzylo naprawde ...robiac test denerwowalam sie jak nigdy dotad..juz teraz bede sotrozna bo nie mam zamiaru tlumic sie z myslami :D ale ise ciesze e test wyszedl negatywny boze :*