Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka-

Gdy facet nie chce seksu...

Polecane posty

OOOO tez tak bym chciała... Faceci narzekaja na swoje kobiety, a ja sama garne sie w ramiona mojego faceta a on nic.

Gość dr blowjob
Najwidoczniej-to nie partia dla Ciebie i tyle. Skad jestes?

nie wiem, nie potrafię zrozumieć faceta. Kobieta to może być coś takiego jak nieplanowana wpadka, zostanie dzidziusiem, ale chlopak. Ja tam przyznanam, że jak byłem wolny, to wszystko co na drzewo nie ucieka

Jestem z Gniezna. A Ty? Moze to nie partia dla mnie. Niedawno wyszedł z wojska... Mialam nadzieje jak do tej pory na cos wiecej teraz juz jej nie mam. W świeta bedziemy sam na sam, ale pewnie sie nie wezmie za mnie. Znowu te same pieszczoty. ale tym razem bede tak oziębła ze szok... Pożałuje.

A ja zadam takie pytanie, bo chyba tego nie ustaliliśmy: Wszystko mu działa jak należy? Może ma jakieś problemy z erekcją? Dla mnie to nieprawdopodobna historia. Przepraszam Malinka ale muszę powiedzieć, że to normalne nie jest i powinniście to wyjaśnić bo z tego co z trudem sobie przypominam ;) to na początku znajomości ma się największą ochotę na siebie. Jak nic nie zrobisz to lepiej nie będzie.

Gość GG5425301
moze on jest naprawde gejem.. ale boi sie przyznac.. jesli kobieta inicjuje seks to zaden facet nie bedzie obojetny na to nawet i po 20h pracy.. ale pisze to tylko za sobie ;) nie wiem jak maja inni..

Witajcie! Wszysto mu działa jak nalezy, kiedy est przy mnie, pieścimy się to on cały czas ma praktycznie erekcje. Wczoraj byłiśmy razem sam na sam nago i nic, skończyło się jak zawsze na pieszczotkach. Hmm on lubi tylko kobiety, jestem tego pewna. Spytałam go dlaczego niegdy się nie kochaliśmy on odpowiedzał, że boi się ciąży, potem gdy ciągnełam dalej tą rozmowę to się zdenerwował i pokłóciliśmy się. JA ZWARIUJE!!!