Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primkaa

MAM TAKI MALY PROBLEM

Polecane posty

Gość primkaa

bo ide w sobote na impreze i chcialam zaczac sie od jutra smarowac balsamem brazujacym z niwea,ale tez chcialam sobie z 2razy zrobic pilling z kawy noi chyba lipa bo pilling zmyje ten braz ze skory:O

Gość primkaa
ale wole sie chociaz troche posmarowac,mialam chodzic na solarium ale szkoda mi kasy i skory

Gość lady gggg
zeby bylo widac jakas opalenizne, musialabys sie posmarowac tym balsamem tak z 5 razy co najmniej. Peeling dobrze zrobic przed 1 razem smarowania sie balsamem. Wiem ze solarium niszczy skore i w ogole mozna by tu wiemieniac wady, ale na twoim miescu i tak bym wybrala solar. Nie wiesz jakie beda efekty po tym balsamie, moga sie porobic zacieki i bedziez wygladala hmm..kiepsko..

primkaa jesl nie masz bardzo bladej skory to smaruj sie tym balsamem,zacznij juz od dzisiaj zrob najpierw pilling, solarium bardzo szkodzi i nie warto isc nawet na jeden raz,bo efektow po 1razie i tak nie bedzie,a szkoda skory

Gość one tam smeirdza i to kazdy
a najbardziej dove.. i wcale to ladnie nie wyglada.. to juz predzej na towim miejscu kupilabym taki balsam z lekkim boratem tzn z tkaimi zlotymi drobinaki..opalizujacy czy cos takiego to sie nazywa:) ale nie brazujacy(plamijacy, smeirdzacy)

ja polecam niwea zawsze sie nim smaruje i mam ladna opalenizne,,i ladnie pachnie:)tylko trzeba starannie smarowac,najlepiej popros zeby ktos cie nasmarowal:)