Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igii

nasz sex trwa 20 sekund

Polecane posty

Gość sandra 11111
a czy przystojny nie moze byc impotentem??? znam takich dziewczyno, nie patrz na urde, to czasem zmylka

Gość igii
sandra 11111 więc myslisz, ze to juz sie nie zmieni???

Gość purple haze
a mojemu rzadko staje i tez nie wiem czy to moja wina czy nie ;(

Gość purple haze
a jak juz mu staje to konczy po 10 sec ;(;(

Gość emphetepe
zamien go na lepszy model ;) zartuje.. po pierwsze powazna rozmowa po drugie wizyta u seksuologa...lub rozstanie...bo długo tak nie pociagniesz..chyba ze to wielka miłosc i Twoja przyjemnosc nie ejst dla ciebie wogole wazna...ani dla Niego... wiem ze to brzmi okrutnie jakbym przedkłądała cielesnosc nad emocjonalnosc...ale powinna byc jakas harmonia wtych dwóch sferach

Gość sandra 11111
sluchajcie dziewczyny, ja tam nie gadam czy sie zmieni czy nie, ale takie uwarunkowania jak sa to czesto juz zostaja, a nie myslicie dlaczego tyle zdrad i rozwodow??? to tez czesto jest wlasnie powodem rozstania sie.

Gość Margeritkaaaaa
igii moze za bardzo go podniecasz , skoro tak szybko dochodzi to zadbajcie chociaz o dobra gre wstepna przeciez facet moze dogodzic kobiecie nawet reka... porozmawiaj z nim ze jak czuje ze dochodzi to zeby zwolnil .... i probujcie dalej pomalu

Gość purple haze
Ale myslisz ze z inna mialby inaczej? Ze przy innej mu staje i nie wiotczeje tak szybko? I z inna moze duzo dluzej? Mnie to najbardziej nurtuje.. Bo jesli to moja wina to owszem - to jest powod zeby sie rozstac

Gość emphetepe
zxa bradzo podnieca? ale facet potrafi to kontrolowac..mzoe myslec o czyms innym...mzoe okaząłoby sie ze wystarczy 5 minut jego poswiecenia i oboje byliby sczesliwi..bo jemu orgazm nie ucieknie..a jej odbiera ta szanse...a trudno jest zyc w ciagłesj frustracjii...

Gość igii
ostatnio to przerabialiśmy :( przerwaliśmy kiedy dochodził, a po dwóch sekundach powiedział, ze niestety ale już po wszystkim :(

Gość emphetepe
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..moj tak miał 8 lat temu ze swoja pierwsza dziewczyna... on musi sie kontrolowac bardzije..odsuwac mysli ...

Gość igii
czyli jest iskierka nadzieji ?? :)

Gość fdfg
hahah pomarz sobie

Gość u mnie to samo
no prawie - bo jednak dluzej niz 20 sekund, ale za krostko zebym zdazyla:) ze swoim orgazmem. Wiem ze mu bardzo zalezy i jest to powodem jego frustracji...ale niech to szlag zaczybam tracic cierpliwosc!!! I juz mi dawno przestalo schlebiac "tak cholernie mnie podniecasz'..