Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muezinoo

strasznie suche włosy

Polecane posty

Gość muezinoo

mam włosy suche jak siano, każdy odstaje w inną strone, nieciekawie to wygląda :P macie może jakiś sposób na ten problem?

Gość Hottie
ja mam przedluzane i sa w podobnym stanie.. najlepiej im pomaga odzywka shwarzkopf czy jakos tak gliss kur jakos sie nazywa, ale taka w jednorazowych tubkach (w rossmanie maja na przyklad) no i jeszcze tak na codzien zeby jakos wygladaly to mam taki olej naturalny niby prostujacy z avonu, ale on nie prostuje a jest bardzo tlusty i wygladza

Gość dddddottttttt
ja mialam do wczoraj dlugie wlosy. suche i do tego zniszczone farbowaniem. byly za lopatki, suche jak siano. staly i nic nie dalo rady z nimi zribic. nawet prostaownica nie dzialala. uzywalam najlepszych odzywek, maseczek. nakladalam olejki regenerujace, owijalam glowie folia i nakladam recznik na pol godz. niby bylo lepiej, ale wciaz nie bylo dobrze. wczoraj scielam wlosy. zrozumialam, ze dlugie wlosy sa nie dla mnie. mam wlosy do brody i w koncu wygladaja ok.

Gość a farbujesz
dbaj o nie a nie nagle sie budzisz ze masz suche trzeba byc delikatnym dla wlosow nie suszyc suuszarka nie obciazac tym chemicznym swinstwem uzywac delikatnego szmaponu delikatnie czesac najlepiej upinac je bo koncow tak sie nie wycieraja regularnie podcinac koncowki odzywiac maseczka :zoltko rycyna olej jakis cytryna i tez na cale wlosy dobrze splukiwac odzywki NOSIC CZAPKI tylko zeby za bardzo nie sciskaly glowy nie farbowac nie prostowac:P ja mam zarabiste wlosy ..bo wlasnie dbam o nie :)

Gość Hottie
jakbym miala ich suszarka nie suszyc to bym chyba musiala rzucic studia i na basen przestac chodzic calkiem.... rozwiazanie calkowicie nie dla mnie ;P tak samo jak zapinanie... nic nie wyglada tak pieknie jak rozpuszczone wlosy. i prostowanie/krecenie. nie kazdemu natura dala wlosy ktore same sie ladnie ukladaja ;) co do reszty sie zgadzam

Gość suvbeg
Gdzie można w Łodzi kupić biosilk, ten płynny jedwab???