Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajacaoodpowiedzi

jak przyciagac facetow??

Polecane posty

Gość moderna
spojrzeniem uśmiechem albo np: popros o pomoc np przy automacie o przypilnowanie czegos zapytaj o droge lub godzine "zgub "jakis drobizg przy jakims przystojniaku:) otp. itd....

jestem atrakcyjna dziewczyna ale jednak mam problem ze znalezieniem chlopaka. jak przyciagac facetow? wiem ze nawet niektore dziewczyny ktora nie sa bardzo ladne maja powodzenie, jak one to robia? Mozliwe ze moj probelm jest w tym ze jestem troche niesmiala ...co mysliscie? jak mam sobie pomoc?

no to moze jakies inny maja jakies sposoby> ehh jak sie dowiem to na pewno Ci napisze;)

hmmm ja widze ze nikt nam chyba jakiejs recpty na to nie da....ale na czym to polega? to ze niektore nawet nie bardzo atrakcyjne maja powodzenie a inne bardziej nie maja?

LOL podszywacze sa wszedzie...i maja chyba wielka radoche z tego...no jak dzieci

no to juz jakies pomysly sa ;) hmm a podzialalo to kiedys u Ciebie 'moderna' ??

Gość
możesz nosić magnes w kieszeni, ale przyciągniesz tylko metali

.......jestem atrakcyjna dziewczyna ale jednak mam problem ze znalezieniem chlopaka. Dla mnie słowo znalezienie równe jest z tym co znalezienie zagubionego guzika... Ale niech będzie po Twojemu-może powodem jest to, że szukasz w złych miejscach np. na dyskotece łatwo kogoś znaleźć-bo jest ciemno i alkohol i tak dalej ale przeważnie nie znajdziemy tam romantyka...takiego jak na spacerze w ciepły jesienny dzień Nie wiem też co jest gorsze-niecierpliwe czekanie czy metoda prób i błędów-tj. ten śmierdzi, ten mnie bił, ten nie ma zęba czy jądra (takie przypadłości z innych tematów na kafeterii) Nie znma Cię autorko topicu-może napisz krótko gdzie mieszkasz, co robisz na co dzień, co w wolnych chwilach...a postaram się doradzić Ci coś

Gość fdfdsff
Przede wszystkim badz dostepna (nie doslownie :o ) Nie udawaj niedostepnej, mimo, ze wiele kobiet mowi, ze to dziala :o No i usmiechaj sie, badz mila :P

modrerna dobrze radzi-czasem należy szczęściu pomagać...pytac o byle pierdołę... Ja dziś w sklepie szukałam czekolady-nie było na półce takiej ajką chcę ale zapytałam miłego pana który wykładał towar i co?????? sam mnie zaczął namawiać na inną... To dowartościowuje taki kontakt... Mam jeszcze inne patenty...:-p

hmm dobrze wiec napisze cos o sobie choc pewnie zaraz uslysze ze jestem jeszcze mloda i mam czas. wiec mam 18 lat , mieszkam w malej miscowosci i mam mature w tym roku wiec troche czasu poswiecam na nauke. od czasu do czasu ide na dyskoteke i od czasu do czasu na pizze ze znajomymi

Gość wujko dobra rada
jestes jeszcze mloda i masz czas :)

Gość moderna
U mnie dziala:) tyle że ja już swoją połówkę mam. To co przedstawiłam to nawet nie sa jakies sztuczki czy sposoby na podryw, tylko sytacje z mojego życia:D Poznałam przez to trochę ludzi chociaż niezawsze wynikała z tego znajomość.Mimo wszystko jako złoty środek moge polecić chyba tylko uśmiech. No moze powiedzmy sympatyczny wyraz twarzy(jakby lekko uśmiechniety )żeby nie bylo ze do wsztstkich szczerzę ząbki;);)

hmm no w sumie by bylo dobre ale jakby wyszlo samo z siebie. bo jak ja zaczne cos planowac to nic z tego nie wyjdzie dobredgo...a to ze trzeba byc umiechnietym to wiem z doswiadczenia swojgo tez ;) duzo rzeczy latwiej przychodzi ;)

Gość przez neta sobie kogos znajdz

Dokładnie uśmiech to podstawa...biblioteka-też miałam to napisać ale nie chciałam zbędnych skojarzeń-nawet w bibliotece warto się rozejrzeć i uśmiechnąć :-) Wyjść do ludzi na spacerek-najlepiej ze zwierzątkiem-pies najlepszy przyjaciel... Obserwuj ludzi... Ja też mam faceta i go nie prowokowałam...nawet wręcz starałam się go odpychać i mocno deklarowałam, że nie chcę związku...a wiecie co go we mnie zaintrygowało??? Moje niewyjściowe spodnie dresowe... Dobry patent mój...jestem niska i w sklepach udawałam czasem, że nie mogę dosięgnąć jakiegoś soku z górnej półki...nawet pracownicy czasem z zaplecza wyskakiwali,żeby pomóc he he jeden miał śliczne niebieskie oczy...ups

Gość moderna
Ja tez już zmykam i życze dobrej nocki. Buzka:):)