Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sparkling frost

Kobietki pomozcie mi prosze

Polecane posty

Gość sparkling frost

wymiotowalam w 3 godzine po zazyciu tabletki...co teraz? o 23:30 wzielam tabletke o 3 w nocy wymiotowalam.... nie wzielam tabletki nastepnej...czy powinnam to zrobic? kochalam sie wczoraj wieczorem...boze wyc mi sie chce:(

Gość nie boj zaby
zobacz na opakowanie ile wchłania sie twoja tabletka, ale mysle ze 3h spokojnie starczą, wiec sie nie przejmuj:)

Gość sparkling frost
biore novynette ale nie napisali tam ile sie wchlania...

Gość sparkling frost
czyli radzicie nie brac nastepnej tabletki? tylko tak jak biore kolejna o regularnej porze? to tabletka nr 20...w sumie minely3 godziny....nie wiem co myslec;(

Gość sparkling frost
a co to da ze nie zrobie przerwy? nie dostane poprostu miesiaczki tak? juz sama nie wiemd dziewczyny:(

Gość sparkling frost
czyli nie panikuje...o staje porze wezme ostatnia tabletke z listka...a jutro zaczne kolejne opakowanie? czy tak?

Gość sparkling frost
Jedynie biegunka do 4 godzin po przyjęciu pigułki może spowodować, że tabletka się nie wchłonie. Same rewolucje w żołądku nie mają znaczenia.

Gość sparkling frost
Jeśli podejrzewasz, że nie wchłonęła się tabletka 18, 19, 20, 21, możesz skrócić swój cykl, tzn. uznać ten dzień za pierwszy dzień siedmiodniowej przerwy. Zabezpieczenie jest nienaruszone.

Gość sparkling frost
Co teraz muszę zrobić jeżeli po dwóch godzinach po spożyciu tabletki Novynette miałam silne wymioty. Tabletka chyba się nie wchłonęła tak szybko. Nie wiem co mam teraz zrobić. Prosiłabym o szybką pomoc… Jeśli wymioty miały miejsce po dwóch godzinach od połknięcia tabletki należy przyjąć że lek został wchłonięty przez organizm. Dla lepszego samopoczucia proszę przez kolejne dwa tygodnie stosować dodatkową metodę antykoncepcji.

Gość sparkling frost
wezme teraz ta ktora niby mogla sie nie wchlonac wieczorem o stalej porze wezme ta ostatnia z opakowania a potem robie 7 dniowa przerwe cykl skraca sie o jeden dzien czy tak moze byc?

Gość sparkling frost
zaraz teraz wzielabym 21 tabletke... i co dalej? 7 dniowa przerwa czy bez przerwy nast opakowanie?