Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellemelleduttki

wlasciciele psow!

Polecane posty

Gość ellemelleduttki

blagam was-moge juz przebolec psie kupy na trawniku,ale jednego nie potrafie=zaakceptowac puszczania luzem psa-bez smyczy...

Tak, i to kretyńskie tłumaczenie, że on jeszcze nokogo nie ugryzł ;-)

Mój musi chodzić w kagańcu i na smyczy, rzuca się na każdego :classic_cool: 4 kilowe gówienko myśli, że jest \"nieśmiertelne\" :P

no tak, ja mam psa i to troche ostrego zawsze chodzi na smyczy i w kagańcu, ale nie ukrywam ze tez mnie denerwują psy ktore chodzą sobie i potem mój sie rzuca i szczeka a tamten podlatuje bez kagańca a jak ja mojemu zdejme i puszcze i zaczynaja sie gryźć to wtedy ojej dlaczego ten pies gryzie mojego a jak ich biegają i gryzą mojego to jest ok i to ich durne tłumaczenie one sie chca bawic!!!!

Gość Eddddytka akurat
to, ze masz Yorka to zaden argument... Pare razy w zyciu mnie psy pogryzly! 90% to byly Yorki :P Pozostale 10% to jamniki :classic_cool:

Gość to racja
kupy tez przeszkadzają, ale trzeba nauczyć się z nimi żyć :classic_cool: natomiast wypuszczanie psa na luzie z domu, jego dziki pęd ku wolności po klatce schodowej i wybieganie z ujadaniem bez smyczy z klatki schodowej, to gruba przesada, psy to tylko zwierzęta, to ludzie są odpowiedzialni za ich zachowanie!