Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

wiecie, kafeteria jest dla kobiet

Polecane posty

Gość

tak więc powinnam tu widzieć wpisy samych dziewczyn, które z braku obowiązków udzielają odpowiedzi na ciekawe tematy, czy też mając przerwę od innymi zajęć - czytania czasopism, malowania paznokci i obmyślania w co sie ubrać, by wyglądać atrakcyjnie podczas wigilijnej kolacji - dzielą się swoimi wrażeniami i zachwytem, ze ich mężczyźni właśnie zasuwają w kuchni przygotowywujac świateczne potrawy... chciałam złożyć wam najserdeczniejsze życzenia... oby wasze zwiazki były partnerskie i nie panowało w nich przekonanie, iż np. gotowanie jest powinnoscią każdej kobiety, a wszyscy mężczyźni w koncu zdali sobie sprawę, że nie mogą być użyteczni tylko w jednej dziedzinie życie, bo to stanowczo za mało, by nie rozważać ewentualności, jaką jest wymiana starego na nowy, lepszy model...

Gość pytam sie bo chce
DO AUTORKI.. czasmi mam wrazenie ze wiekszosc favetow przesiadujacych tu na forum ma zjechana psyche.. jeden za drugim probuje sie przescignac w najglupszym podzywie i tekscie..woele rzeczy czytaly tu moje oczy..i zal mi ich... ale w taki sposob wynagradzaja sobie brak milosci od rodzicow:(

Gość
pytam sie bo chce - niektórzy napewno ( masz przykłady wyżej), ale nie wydam opinni o wszystkich, ponieważ jeszcze niebardzo orientuję się, jak jest... ... i wiesz, nie dziwię się, że piszesz bez zalogowania, zaraz ktoś rzuciłby się na ciebie...ta agresja jest przerażająca.

Tez uwazam, ze kafe powinna byc dla kobiet - zgodnie z pierwotnym zalozeniem. No, coz...

Natomiast jesli zniewiesciali, lekko podstrzali faceci nie widza innej atrakcji niz przesiadywanie na babskim forum i (czesto) pisanie bzdur - to chyba nie warto na ich temat rozmawiac, szkoda czasu :P

Oczywiście jak już zrobią to forum wyłącznie dla kobiet dowodem na płeć będzie odcisk warg .. ? :D🖐️

Gość
masz rację, nie warto, ale głównym powodem założenia tego tematu była chęć złożenia wam życzeń ;)

Myrevin --> :o Idz lepiej pomoz zonie w kuchni, ktos bedzie mial z ciebie pozytek przynajmniej.

--> ill_ Żona(całe szczęscie) wyprowadziła się ponad cztery lata temu.. więc ty idź pomóż mężowi. :P

Gość
ja też do tego gorąco zachęcam, na pewno do wieczora jeszcze dużo pracy zostało

Myrevin, wez pod uwage fakt, ze dzisiaj niektorzy ludzie pracuja i nie moga pomagac przy karpiku :P Nie dziwie sie, ze sie wyprowadzila. Teraz masz czas na calodobowa kafe, wow. A idz pan w ... 🖐️

Gość
oczywiście mój ostatni post byl skierowany do pana myrevin a ja odpoczywam, ponieważ należy mi się...

Gość
mi nie tyle przeszkadzają, co uważam, że są niepotrzebni, nic nie wnoszą do prowadzonych tu dyskusji..

autorko jakim cudem Ty dostałaś się na kafeterie, kiedy jesteś jeszcze na etapie, dziewczynki w swoim kółeczku, a chłopcy w swoim? A po drugie nikt mi nie zabroni pić kawy bo lubię, a zjechaną psyche to ma to tchóżliwe pomarańczowe dziewcze. Wesołych Świąt!!!!

Gość myttv
Zalosne i zaklamane jestescie :o ile z was umowilo sie z facetami z tego forum na seks a teraz pisza, ze faceci sa tu niepotrzebni, ze to psychole, itp. zal

Lateral Noise --- nic nie wnoszą do dyskusji :O:D:D:D:D:D:D:D Wybacz , ale błędne jest twoje rozumowanie . Po za tym mniemam , ze nie znasz wielu ...wielu mężczyzn z kafe a generalizujesz co jest straszne :(

Gość
myttv - i jaki można wyciągnąć z tego wniosek? widocznie kafeteriusze nie sprawdzili się w łóżku a ja nie widzę powodu, by od razu nazywać kogoś zakłamanym i załosnym - prędzej rozczarowanym :)

Gość
PIS - szczęśliwych świąt

Gość myttv
a skad taki wniosek wyciagnelas?

Gość
to nie jest żadna prowokacja a ciebie nikt siłą nie będzie zatrzymywał