Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celllaa22

jak wygladaja wasze swieta?

Polecane posty

Gość celllaa22

bo u mnie pewnie jak zwykle..jestem ateistka, nie wierze w zadne narodziny jezusa, a ze moja cala rodzina lacznie z rodzina narzeczonego i nim samym sa wierzacy to musze swieta obchodzic:O czasem nawet lubie ta atmosfere, w skepach, choinki, swiatelka itp, ale to wszystko co lubie ze swiat. nie przygotowuje nic na wigilie, mama cos tam pichci w kuchni, choiki tez na szczescie nie bedzie, bo nie mial kto kupic. posiedze pol godziny przy stole z rodzicami i ide do swojego pokoju uczyc sie albo ogladac filmy.jak co roku.chcialabym cale to badziewie przespac najlepiej:O a jutro jade do narzeczonego,chociaz cos fajego w swieta ze sie z nim zobacze.a jak to u Was wyglada?

Gość tdutiuyuyhlo
i co to za święta? na siłę by ludzie widzieli?

A my jedziemy zaraz do rodziców - moich :) jak tylko narzeczony wróci z pracy :) To nic, że mamy przed sobą 230 km :) cieszę się jak diabli :D Kolacja będzie około 17.30. Najpierw podzielimy się opłatkiem, tata złoży wszystkim życzenia, a później każdy z każdym między sobą :) Potem wiadomo - kolacyjka a po niej prezenty i radość z rozrywania opakowań :D:D:D:D jak dzieci :D Po prezentach posprzątamy i zrobimy herbatkę, nakroimy ciasta i jak ktoś zmieści to zje. W czasie herbatki pośpiewmy kolędy :D A później będziemy czekali do 23.30 i pójdziemy na Pasterkę :D Nie ma jak Wigilia :D Wesołych Swiąt !!!!

Gość celllaa22
ja nic nie robie na sile- tzn nic w ogole nie robie,nie przygotowuje jedzenia, nie latam po choinki itp,tylko siadam z rodzina i jem kolacje- mysle, ze nawet nie usiasc z nimi to bylo by chamstwo,obojenie co o swietach mysle.

Gość ja też jestem ateistką
ale szczerze mówiąc, to musisz być strasznym dzieckiem:O Po pierwsze jakis Jezus się naprawdę urodził, i taki człowiek żył, wiec nie wiem, jak możesz w to nie wierzyć. Najwyżej można nie wierzyć w zmartwychwstanie i to, ze on był bogiem:O po drugi- jeżeli reszta rodziny wierzy w boga, święta są dla nich ważne, to zachowanie w stylu: nażreć się i iść do siebie jest chamskie, nie sądzisz?:O Moze dla nich te święta sa ważne? I chcieliby spędzić czas z całą rodziną?:O Poza tym co ma wiara do tego, ze jesteś leniwa i nic nie robisz?:) Wiesz, ja nigdy nie wierzyłam w boga, święta to dla mnie tylko tradycja a mimo, że nie mam jeszcze nawet skończonych studiów, nie raz sama robiłam całą wigilię... 🖐️

Gość tdutiuyuyhlo
a rodzice obchodza święta? bo nie wiem czy to zwykła kolacja czy wigilijna?

Gość celllaa22
obchodza, ale nie tak jak wiekszosc, tzn nie tak hucznie- ida do kosciola i robia bardziej elegancka kolacje i tyle

Gość CVI. . .
U mnie chujowo. Ojciec jest Jehowym wiec w domu nie mam choinki ani kolacji - nic. Rodzina sie od Nas przez to odwrocila, wiec siedze w domu :(

Gość u mnie nie może być gorzej
Mieszkam z chlopakiem i jego matką , której nienawidzie :-/ Jak sobie pomysle ze bede musiala siedzieć z nią przy jednym stole i udawac że wszystko jest ok to mi słabo :-( a Z MOIMI RODZICAMI NIE UTRZYMUJE KONTAKTU :-0

Gość bjbh
to ze ojciec jest JEHOWYM nie znaczy ze ty tez musisz nim byc:O co za plytkie myslenie!!

Gość CVI. . .
Ej Ty chyba nie wiesz co piszesz? Ile masz lat? Czy ja napisalam, ze jestem Jehowa?! Ciezko sobie wyobrazic, ze skoro nie mam swiat w domu tzn. ze nie moge ich miec, bo ojciec na to nie pozwala??? Plytka to jestes Ty i nie dobijaj mnie chociaz w tym dniu dobra... Smiesz komus ublizac, zastanow sie najpierw nad soba i nad swoim "plytkim" mysleniem.