Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta....23

wiekszosc facetow w necie to debile

Polecane posty

Gość Wilczek malutki
Widzisz ! Sama teraz to potwierdziłaś i już mnie oceniłaś jednoznacznie. Brak mi słów.

Gość Wilczek malutki
A zresztą w odniesieniu do tego tematu : wiekszosc facetow w necie to debile, to chyba też tego nie będę komentował, kto tu uogólnia.

skoro masz takie pojecie o kobietach to musi miec ono swoje zrodlo,moze poprostu prawdy nie przyjmujesz do swojej wiadomosci. jezeli bym spotykala sie z samymi brunetami to mialabym prawo napisac ze wszyscy faceci na swiecie to bruneci? jezeli mialabym do czynienia z facetami ktorzy nie ukonczyli podstawowki to moglabym napisac,ze pewnie wszyscy tak maja? jezeli wszyscy ktorych znam zdradzaja swoje zony to moge byc przekonana ze kazdy taki jest? ja Ci powiem tak,kazdy czlowiek jest inny,niezaleznie od plci

kto tu uogolnia?ja nie czytalam 4 stron tylko Twoj ost post i na niego odpowiedzialam,na Twoje uogolnienia a jak masz cos do autorki tpicu t,to napisz proste i logiczne ide na sniadanko milego dnia

Gość Wilczek malutki
Pytasz się jak jakaś młoda na kafe. Były już takie pytania. A co do moich postów, to odpisuję właśnie na temat, jak nie wiesz o co chodzi. Smacznego.

Gość Mocart
:-) Obecność tego osobnika płci męskiej powoduje, że kobiecie nie nie jest tak nudno i samotnie.

Gość Wilczek malutki
No właśnie ;)

Jeżeli chodzi o ludzi z netu to w większości przypadków rozmowa z \"zaczepki\" nigdy nie bedzie się dobrze toczyła. powód jest prosty i wystarczy odpowiedzieć sobie na pytanie co zrobił/zrobiła -byś jakby ktoś na ulicy podszedł i zapytał jak masz na imię :P mechanizm jest dokładnie ten sam

Gość ----aniol--
czemu zaraz debile --kazdy ma inne gusta

Gość byłam pod czarnym nickiem
po co autorko zadajesz się z takimi facetami ameryki nie odkryłaś że to debile

no a wszystkie kobiety to kurwy nie generalizuj mondziołko

Gość byłam pod czarnym nickiem
w necie to debile bo normalni nie mają czasu

a najlepsze to ze musicie udowadniac na sile, mimo ze racji nie macie ale ja nie o tym: kkoniec tematu bo jak po chwilowej rozmowie w necie mozna stwierdzic ze facet to debil? i co szkoly nie ma, pracy - glupszy ? a ma kupe siana i wyksztalcenie, ale jezdzi na dziwki, to co juz wporzadku ziomal?

Gość to ja znowu
o gnom widać też do nich należy :P

Gość Peyo
Ale teraz pytanie dlaczego tak krytykujesz facetów za takie pisanie skoro to własnie oni zaczynaja w wiekszosci do ciebie pisac. Teraz pytanie do ciebie jak czesto ty zapraszasz chłopaka na priv i jak zaczynasz rozmowe ...

Gość Wilczek malutki------------
Skoro nie ma normalnych facetów na kafe, to analogicznie nie powinno być normalnych kobiet na kafe ! Przecież to proste !

Gość Peyo
To nie takie proste wepchac dziewczyne do łozka. Nie powiem ze mi sie nie udało:), ale naprawde od czegos trzeba zaczac moze nie widzieli w tobie zadnego entuzjazmu no to podziekowali zapraszam do mojego tematu REQIEM FOR A DREAMS

Gość Peyo
Wilczek wielki jestes:)

wilczek no i zdaniem autorki topiku prawie tak jest:P

Gość Peyo
Ale dodam ze z ta ktora mi sie udało bylismy chwile razem pozniej okolicznosci na rozwaliły... Jednak zaczołem z nia pisac w nieco niestandardowy sposob tzn napisalem ze nie chce wiedziec jak sie nazyw a gdzie mieszka i wogole nic co o nie poprostu chcialem pogadac z nia jak z kumpela ktora znam od dziecka jak z kims kto wie o mnie wszystko pozalic sie posmiac itd... pisalismy cala noc :) a po ok 4 mcach znajomosci internetowej spo0tkalismy sie w łozku wiedzalem tylko gdzie mieszka i jak ma na imie. Laskawy los spowodowaz ze jakos sie sobie spodobalismy no i bomba

Gość Peyo
Widze ze lubisz KSU zaje bisci sa nie jestes moze z bieszczad?

Gość Peyo
Uciekam moja przerwa w pracy sie konczy czekalem na kogos ale go nie ma szkoda. Takie własnie sa te kobiety! :/

Gość hahahahahahahahahahahahahahah
a ja klikam z dosc dziwnymi ludzmi ...nie wiem dlaczego na takich tarfaim ..dosc skomplikowane przypadki...ksiazke bym napisała na ich temat lub na temat i sposob ich klikania ...s