Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww

WRZESIEŃ 2008

Polecane posty

Rany ale dzis pospalam...dopiero wstalam :-0 ladne rzeczy, zawsze wstaje przed osma :) Sandra gratuluje chlopca :) a tak w ogole to wysyp chlopcow tu mamy na forum :) Ide cos wszamac pa pa

Sandra - gratuluję chłopca Fajnie, że się ich coraz więcej pojawia :):) U mnie znów śliczna pogoda i chyba się wybiorę z koleżanką na spacerek Idę zrobić jakieś śniadanie - chociaż nie mam pojęcia na co mam ochotę. Dawid coś długo śpi, ale jak dostanie jedzonko to pewnie się obudzi :)

Dzien dobry:) U mnie limit na piekna pogode sie wyczerpal:P Ale to bylo oczywiste bo przeciez dzisiaj mam wolne.... PADA😠:P Karro-to widze ze tyjemy tak samo bo ja tez msle ze mi sie rozklada po calym ciele a brzuszek maly.... Jak stoje przy kolezance ktora jest 3tyg wiecej w ciazy to wygladam jakbym brzucha nie miala:) sandra-moje gratulacje:D Ale ladnie przeskoczylas z tym terminem...::fiu,fiu:D Dziewczyny ostatnio jak bylam w polsce H&M znalazlam tam pas na brzuch dla ciezarnych kobiet.... Czy mozecie mi powiedziec do czego to sluzy??? Jak to ma dzialac? Czy to jest poprostu fashion????????

tak wogóle to zaraz zmienie tabelke ale nie wiem jak zmienic cyberdzidzie,któraś z Was mi zakładała bo ja nie mam zielonego pojęcia jak to sie robi:-(

Ja tylko na chwilke zmienic dane w tabelce na bardziej aktualne, a reszte napisze jutro jak zbiore myśli bo dzis jestem zmeczona szczeliwa i strasznie roztargniona NICK...............WIEK......DATA PORODU........IMIĘ wiewiorka2004...21............27 sierpień........Kubuś BETTY83..........24.............1 wrzesień.....Kuba/Alicja mrs_ziec..........28..............1 wrzesień.....Hania mamahuberta....26..............2 wrzesień.....Oliwia/Igor? magia_............31..............3wrzesien.......?????? ???????? sandra27........28...............3wrzesień......Daniel/Dominik MaMani............22..............4 września......Kornelek MartaObdarta...27..............4 września......Weroniczka Izabelcia78.......30..............7 września......Mateusz/Zosia Myszka5..........28..............10 września...... Dawid el79..............28..............11 września......????? eryka.............28..............13 wrzesień.....Laura/Sara/Roksana ewunienka24.....24.............14 wrzesień.....Karim/Amira karro.............29..............18 wrzesień.......????? Koug .............35...............18 wrzesień.....Agatka / Bartek majka28.........30..............18 wrzesień.......Ksawery sanday1..........25..............18wrzesień....... ?????? aga................25..............19 wrzesień.....Jakub kasinska28.......29..............20 września.....Jakub/??? (imię 'robocze': Kluseczka marlenaaa.........20............18 wrzesień........Andrea ?Damian brutta.............28.............22 wrzesień.......?????? nina.............. 30..............19 wrzesień ........?? magdae..........26...............20wrzesnia.........??

hej dziewczyny :) Sandra gratuluje synusia :D:D:D oj cos u nas chlopcow sie zrobilo sporo :D:D do mamani. trzymalam je wląsnie dla 2 dziecka ale sie dowiedzialam we wtorek ze bede miala syneczka!!!! :D:D:D i to już tak bankowo i na 100% wiec chce sprzedac zeby kupic malemu jakies cudenka ( ale juz nie w takiej ilosci!!!) co do ciuszków to mi skzoda :( policzylam ile na nie wydalam ( zanizając ceny) i wyszlo mi ponad 2700 zl... jestem w szoku i zastanawiam się co mi na łeb siadlo... A tak wogole to u nas lądna pogoda wiec popoludniu idziemy na spacerek :D:D powdychamy troche spalin :) Pozdrawiam was dziewczyny :)

brutta, te pas to dla kobitek, co noszą np swoje dzinsy sprzed ciąży i bluzki i im sie rozłażą na brzuszku, wtedy bierzesz taki pas, zakładasz i po sprawie :) tak mi się wydaje :D

brutta nie wiem czy o takim czyms mowisz ale chyba tak sa takie materialowe pasy. polega to na tym ze kupujesz jeden pas i nie musisz kupowac dlugich bluzek tylko te co masz jak juz robia sie za krotkie i brzucholek wystaje to zaklądasz na nie ten pas i masz takjakby przedluzenie bluzki :) nieby fajny pomysl ale... teraz tyle ciuchów i wlasnie modne sa takie dlugie tunikowe bluzki :)

Sandra - kliknij na ten link co Ci wysłałam i skopiuj go ze strony która się otworzyła - spokojnie :)

mrs_ziec i Mamani----------- DZieki:D Troche techniki i czlowiek sie gubi:P Myslalam ze to jakis leczniczy albo cosik tylko mi nie pasowalo ze sprzedaja go w H&M:D

Gość DO MaMani
no to gratuluję synusia:):):) będzie parka:) super!!! też chciałabym żeby druga była córka:) a z ciuszkami - poszalałaś:D tyle kasy! ale są naprawdę rewelacyjne i kupiłabym od Ciebie od razu, ale wiem, że synek będzie na 100%:) jeszcze raz gratuluję syneczka:)

upssssssssssssssssssss...........:D ale wpadka...hi hi hi:D chyba sie jeszcze nie obudzilam do konca;):P Mamani - no to poszalałas:D Sandra-sorrrrrrrrki:):D

Dziewczyny ! Ale sie ciesze :) :) Dostalismy mieszkanie hurra hurra !!! A szukalismy dobrych pare miesiecy z marnym skutkiem, wiec sie bardzo cieszymy :)

Karro----superrrrrrrrrrrrrrr!!!! Gratuluje:) Nie ma to jak wlsany kat:)