Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko sie...

Ktoś tu jeszcze oprócz mnie ma święta do d...?

Polecane posty

Gość wszystko sie...

:(

Gość wszystko sie...
rodzice nie gadają, zrobiłam kolacje- stoi zimna, ojaciec se cwiartke kupił i juz zaczyna bełkotać, żal mi siorki bo jest młoda...

Gość szukaj
no nie zupelnie,bo ide pracowac,ale wigilie celebruje...wlasnie czekam na malzonka,a nie na pierwsza gwiazdke;)

Gość wszystko sie
najchetniej bym stad spieprzyla ale nie mam gdzie...

Gość candywoman
ja tez tak mam szkoda mi ciezkiej pracy mojej mamy dlatego sie postaram przesiedziec ta kolacje

Gość a dziueliliscie sie
opłatkiem? czy nie?

Gość szukaj
czyli cos nie halo z relacjami?Szkoda,bo to takie ladne swieta-ponoc nikna smutki i spory...

Gość wszystko sie...
tylko ja z siorką sie dzieliłysmy, reszta sie rozprysła...

Gość wszystko sie...
no wlasnie myślalam że moze na ta wigilie bedzie jakoś, ale sie myliłam, przereklamowana ta magia świąt :/

Gość szukaj
ech...dobrze,ze mi przypomnialyscie-gdzie ja mam te oplatki?

Gość wyrwać chwasty
kurcze, to współczuję, a myślałam, że tylko ja mam tak beznadziejnie

Gość wszystko sie...
wyrwac chwasty,a czemu ty masz beznadziejne?

Gość wyrwać chwasty
bo znowu będzie udawanie jaką to jestesmy kochającą rodziną, a ojciec sie znowu nachla i będą gorzkie żale, kazdy będzie się pytal czemu się nie odzywam, czemu jestem smutna i raczej prędko ta kolacja się nie skonczy

Ja juz po wigilii siostra musiała lecieć do pracy matka mnie dobija bo ją na sprzątanie teraz wzieło:O przynajmniej ojciec o mnie pamiętał (tzn musiałam mu sie troszke przypomnieć:P) Dobrze ze jutro bede się z sistrulka lenić:)

Gość wszystko sie...
wyrwać chwasty- to u mnie podobnie, tyle że to udawanie jest daremne, nawet sie nie położe spać , bo zacznie pierdolić, a najlepiej jak sie schleje bardziej i zacznie na matke najeżdzać że spierdoliła nam świeta...( bo w tym roku nie skacze koło niego) wspolczuje...do dupy takie swieta

wyrwac chwasty - wspolczuje. U mnie tez zero klimatu. Ojciec nie obchodzi swiat i my tez nie mamy choinki ani tych inych "gadzetow". W swoim pokoju mam malutka i pod nia stoja prezenty dla siory, mamy... Nagotowalysmy i napieklysmy z mama i bedziemy jesc, nic wiecej Nam nie pozostalo. Nikt do Nas dzis nie przyjdzie, my do nikogo nie idziemy :( Takie zycie...

Gość wyrwać chwasty
dla mnie do d**py jak co roku, trzymaj się i inni też, idę przeżyć ten horror, mimo wszystko wesołych świąt życzę albo raczej spokojnych

Gość wszystko sie...
wzajemnie, oby mineły szybko i nowy rok żeby przyniosł jakiś cud wszystkim mającym problemy w rodzinie i nie tylko

Gość takajednaaa
ja tak samo mam zrypane swieta , wogole nie czuje ich ..... mama sie naszykowala , kolacja bedzie polegac na tym ze sobie zjemy cos ... i bedziemy musieli usciasc przy stole razem i udawac cudna rodzinke , ale nie bedziemy sie dzielic oplatkiem bo sie wzajemnie nienawidzimi a dokladnie ojca.. wesolych swiat

Gość takajednaaa
a co do cudow , co roku tak sobie myslalam. Ten rok bedzie lepszy -uda mi sie jakos wyprowadic z domu , bede prawie nic nie jadla zeby sie jakos oplacic z kims w pokoju ale nie da rady :( musze czekac az uda mi sie skonczyc studia i wtedy sie wyrwe.

Kulaj czukerek - tak wlasnie bedziemy w pokoju sobie jesc, podzielimy sie oplatkiem i rozpakujemy prezenty. ja wlasnie koncze salatke jarzynowa i bedzie wyzera :)

Gość szukaj
Wyrwac chwasty Wszystko sie,Czarniutka ...nie wiem co powiedziec...smutno mi sie zrobilo,ale mimo wszystko zycze Wam udanych swiat!!!

Gość wszystko sie...
u mnie najlepsze jest to że to ojciec po pijaku rybe smażył i kazał nam ją jesc bo on chce miec normalne świeta..., my z mamą na znak protestu nie piekłysmy nic w tym roku! Kupiłyśmy ciasto w cukierni i jutro do kawy sobie zjemy.