Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wigilijna łezka

Smutno mi dzisiaj!

Polecane posty

Gość wigilijna łezka
zdzicha z dolnego sląska Ehhh źle się czuje ostatnio tzn. inaczej niż zawsze często mnie mdli, nie moge jeść. Kiedys potrafiłam zjadać duzo a teraz kanapke w sibie wmuszam. No i dzisiaj wymiotowałam rano:(

Gość zdzicha z dolnego sląska
a może jesteś w ciąży?

Gość ateistkaa
zdzicha,wiele osob sie z emna nie zgadza,ale ja mam racje :-) a p[oza tym czyum jest ta Twoja wiara ?

ale w jakim sensie "czym jest moja wiara"? moja wiarą jest :P

Gość wigilijna łezka
zdzicha z dolnego sląska Dobre pytanie. Ale nie chce znac odpowiedzi, widzicie wigilia jest dla mnei nie udana chce zeby już było jutro! Chociaż jutro też radość!!!Aż się rzygac chce!W moim wypadku dosłownie:P

Gość ateistkaa
opisz mis woja wiare w boga?dlaczego wierzysz,w co wierzeysz,jak postepujesz w zyciu ?

heh, na to pytanie to akurat wolałabym znac odpowiedź ;)

Gość wigilijna łezka
Ojej dziewczyny! Bedziecie teraz zagłębiac się w temat wiary?Po co?

Gość wigilijna łezka
Boje się poznac ta odpowiedź!

Gość ateistkaa
łezka wąłsnie w takie swieta ludzie wierzacy powinni zagłębiac sie w temat wiary :-)

ateistkaa dlaczego wierzę? nie dlatego, że nauczyli mnie tego rodzice (bo oni nie sa wierzący) tylko dlatego, że sama do tego doszłam. A wierzę w to, że będę szczęśliwa, jak nie tu na ziemni to potem w niebie.. i w jeszcze parę rzeczy A postępuje tak żeby być w porządku wobec siebie i przede wszystkim szanować drugiego człowieka i nikogo nie krzwdzić. :)

Gość tak jeden koszmarny brzydal
Wigilijna łezka. Masz na poprawę humoru Uśmiechnij się, jutro będzie lepiej już od pierwszych godzin dnia na słowo uwierz mi No, uśmiechnij się tak jak ja do ciebie... ..................... w ten dziwny czas, gdy ludzie potrafią mówić ludzkim głosem nikt nie powinien być smutny....

Gość ateistkaa
ja tez tak samo postepuje i jestem szczesliwa na ziemi i jakos nie wierze juz :-) i stałąm sie szczesliwasza osoba jak przestałam w te bajki wierzyc :-)

Gość wigilijna łezka
tak jeden koszmarny brzydal Dziękujeeeeeeeeeeee!:)

a co konkretnie uważasz za "bajkę"? :)

Wigilijna Łezka. Masz jeszcze coś na zmianę smaku [podsunął pralinki]...

a ja upiekłam murzynka, łezka chcesz kawałek ;) pyszny z dużą ilością polewy czekoladowej ;)

Gość ateistkaa
Dla mnie kazda religia to bajka:-)Śmieje sie,ze zadna sekta nie miałaby ze mnie pozytku,bo kasowałabym ich swoim smiechem i pukaniem w czoło.Kazdy bog w kazdej religii to wymysł cwanych ludzi aby miec władze nad mniej cwanszymi:-)

Gość wigilijna łezka
:D Maniammmmmmmmmm pyszota Humor mi się poprawi tylko wteyd do końca jak mój kochany bedzie ze mną.Ale dziękuje bardzo za wszystko z waszej strony!

ateistkaa, ale musi byc w religi coś, co sprawia, że uważasz ją za bajkę :)

Gość ateistkaa
wszystko uwazam za bajke,te całe poczecie :-) maryja poszła w tango z chłoptaseim ktory nie mogł przebic jej cnotki,ale za to sie szybko spuscił i bobo zmajstrował i do tego nei chciałs ie zenic :-) wiec maryska wzieła sobie starca za meza :-) a ,ze kiedys słayszała o tym,z ema sie jakis tam zbawiciel ur.to wymysliła bajeczke o nawiedzieniu przez ducha etc.:-) a poźniej jak ur.dziecko to dalej wymyslał brednie i wychowywała jezusa w poczuciu ,ze jest synem bozym a te jego uzdrowenia i inne rzeczy to mogły sie zdarzyc,bo jezus mogł po prostu byc madry i duzo wiedział na rozne tematy o ktorych nie wiedzieli inni.

ateistkaa a czytałas kiedyś Biblię? Tak nie ma ani słowa o tym, żeby Maryja mówiła Jezusowi, że jest Synem Bożym :) on sam o tym wiedział i to już mając kilkanaście lat jak rozmawiał z uczonym w świątyni :) ale każdy ma prawo do własnego zdania :)

Gość ateistkaa
zdzicah :-) idz Ty lepiej do kosciła ,bo zaczynas zbrednie pisac :-) a poz atym biblia to jest ksiazka napisana przez człowieka tak samo jak rozne mity :-)

wcale nie pisze bredni, a do kościoła i owszem pójdę na pasterkę :P

Gość ateistkaa
zdzicha :-) piszesz brednie jak kazdy katolik ,w ogole jak kazdy ktory wierzy w jakiegos boga :-) ja wierze w bozka ktory nazywa sie kasa i umiem sie do tego przyznac a Wy udajecie wierzacych a jestescie zakąłmani,np.Ty,piszesz,ze Ci smutno,a jak moze byc Ci smutno jak mas zu boku tate i brata ,co Ty w ogole na kafe robisz,a takei swieto:-) i juz wychodzi Twoje zakłamanie wirzaca osobko:-)

ja napisałam, że smutne jest, że nie mogę być z dalszą rodziną, a brata i tatę mam na codzien , więc nie muszę siedzieć z nimi prez cały wieczór. :):P

Gość ateistkaa
I tutaj sie myslisz :-) gdybys była az tak wierzaca,to wiedziałabys ,ze w wiegilie wyłącza sie TV i kompa i przesiaduje z rodzinka,nie wazne,ze widzimy sie z nimi codziennie,ale wieczor wigilijny jest wieczorem szczegolnym:-) wiec niestety jestes zakłamana droga wierzaca zdzicho :-)

to twoje zdanie. A poza tym mój brat i mój tato nie obchodzą tego dnia, bo jak już wczesniej pisałam, że nie są wierzący, mój tato ogląda tv, więc skoro on nie uważa go za dzień szczególny to mam go do tego zmusić? :)

Do --> Ateistkaa. Wigilia to czas gdy ludzie potrafią mówić ludzkim głosem :)

Gość ateistkaa
zdzicha :-) taks obie tylko mow,jestes zakłamana jak kazdy katolik:-)