Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa _ 0na

czy wierzycie w znaczenie snow???

Polecane posty

Gość ciekawa _ 0na

czy raczej myslicie, ze to podswiadomosc wysyla nam senne obrazki? sprawdzacie znaczenie snow w sennikach??? czy komus sie sprawdzilo wyjasnienie z sennika??? ciekawi mnie ...

Ja sprawdzam, co jakiś czas.. Zresztą często kafe mi się śni.. i Pedro, ale nie mówcie nikomu:classic_cool: Ostatnio mi się sprawdziło,że będę musiala kupic jakiś prezent wbrew własnej woli:D Sprawdziłam to w senniku:P

ciekaw jestem jak wyglądam w cudzych snach:classic_cool: przynajmniej jestem czymś poza zlepkiem paru liter i gwiazdki?:classic_cool:

właściwie nie jestem w stanie Cię bliżej zidentyfikowac,Pedruś, przykro mi:( a ja wygrałem życie----> zgadzam się;)

Owszem, młoda;) ale czasem sny lub ich interpretacje sie naprawde sprawdzają. W snach możemy wszystko! Albowiem tylko 20% populacji potrafi śnic świadomie:) I ty nauzykaa chyba jesteś osobą twardo stąpającą po ziemi;)

Gość
Oczywiście, wierzę i interpretując je zawsze wiem, czego mogę spodziewać się w najbliższych dwóch dniach. Bez wątpienia stwierdzam, że mam prorocze sny a dodatkowo zawsze budzę się o tej godzinie, o której planuję wstać - mogę być bardzo zmęczona i zasnąc np. ok. drugiej oraz postanowić sobie, że obudzę się o godzinie piątej i stanie się tak na pewno.

każdy ma wybór ja wierze w sny prorocze bym mogła mapisać całą snów litanie już sprawdzonych z piątku na sobote snił mi się moj dziadek który zmarł 44 lata temu przeszedł koło mnie i nie zatrzymał sie choc go błagałam odrzedł w dal i był ubrany w czarny garnitur Na wieczór dostałam wiadomośc że zmarł dziadek którym się opiekowała we włoszech Tak ubrali go w czarny garnitur