Arleta M 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Przestałam brać cilest 8 miesięcy temu, z powodu rozwodu. Teraz mam nowego pratnera, kochamy sie i chcemy zacząć współżyź. Czy jeśli wezmęcilest pierwszego dnia miesiączki będę zabezpieczona w 100%? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewrg1243545678 Napisano Grudzień 24, 2007 nie z tego co pamietam jak zaczynasz brac tabletki ich maksymalna skutecznosc pojawia sie po 7 czy 9 dni od zaczecia brania przy okazji informacja powinna znajdowac sie na dolaczonej ulotce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natia 0 Napisano Grudzień 24, 2007 I tak i nie. Jedni lekarze mowia ze jestes zabezpieczona od 1 tabletki jak ja przyjmiesz w 1 dzien okresu inni zalecaja wstrzymac sie 7 dni a nawet pierwsze opakowanie od seksu bez dodatkowego zabezpieczenia. Dla swojej pewnosci uzyj prezerwatywy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nimfa_bez_nóg 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Skoro pierwszą tabletke bierze sie pierwszego dnia krwawienia,to chyba nie bedziesz sie od razu w ten dzień kochała. Litości:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natia 0 Napisano Grudzień 24, 2007 A niby czemu nie :P niech korzysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nimfa_bez_nóg 0 Napisano Grudzień 24, 2007 no chyba ,ze to amatorzy ekstremalnych doznań ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Grudzień 24, 2007 tak z innej beczki to podejście \"nowy partner, znowu łykam tabletki\" jest dość ryzykowne ze względu na choroby weneryczne przed którymi tabsy nie chronią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arleta M 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Bez przesady. Dobrze wiem kim jest moj partner i w zwiazku z tym nie boje sie o choroby weneryczne. Chodzi mi tylko o to czy będę zabezpieczona. Ginekolog stwierdizl, ze tak i to od pierwszej tabletki. Wczesniej tez bralam cilest przez 3 lata, ale tak jak pisalam mialam 8 miesiecy przerwy i stad moje pytanie o skutecznosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o żesz w mordę 0 Napisano Grudzień 24, 2007 odpowiednie miejsce by pytać o takie rzeczy:O przecież tu same tęgie głowy od antykoncepcji siedzą jak widać:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arleta M 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Masz rację:) Pozdrawiam i życzę dobrej nocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach