Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnawooo

Śmiać się czy płakać??

Polecane posty

Gość smutnawooo

Może drobiazg, ale poczulam sie źle. W lipcu mamy wziasc slub, mieszkamy razem, poszlismy na wigilie do jego rodzicow. Kupowalismy wspolnie prezenty wszystkim.. cieszylam sie z tych swiayt.. 5 minut przed wyjsciem zazartowalam sobie "ciekaw czy gwiazdor przyjdzie" nagle moj facet wybiegl, oznajmiajac ze za chwile wroci.. i sie okazalo, ze zapomnial mi kupic prezentu pod choinke, dopiero ja mu tym tekstem przypomnialam.. przykro mi.. powiedzilam, ze mi przykro to sie obrazil i wyszedl z domu.. heh.

Gość mi tez smutno
nie dziwie ci sie ze ci jest smutno, a co Ci kupil?

Gość dziewczyno jestes
zwykłą idiotką! smiac sie!!!!! booonyyy..... jak nie da prezentu to juz ostatni debil itp ;/;/

Gość hdhdg
ale debil :o szok

Gość smutnawooo
.... kupiłczekoladki.. ale tu nie o to chodzi.. chodzi o fakt, ze nie pamietal.. przeciez to tylko symbol..

Gość ddff
chyba go rozpiescilas za bardzo, a faceta trzeba trzymac krotko. i to byl twoj blad :o on wie, ze moze sobie na wszystko pozwolic, ma cie gdzies i takie sa tego konsekwencje. jak to sie mowi trzeba miec miekkie serce ale twarda dupe. gdzies popelnialas blad w waszym zwiazku.

Gość ffdd
kobiete tez trzeba trzymac krotko bo pozniej jakies fochy wali o byle co :-o

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Rozumiem Cię, też by mi było przykro, jak mozna kupić innym a o ukochanej osobie zapomnieć :(

Gość ddff
hehe dobre :D pozdrawiam 🖐️

Gość duuooopa
faktycznuie ja bym sie wkurzyla..... hmmm a moze ma preznet ale odlwleka :D a na aserio na prezenty na gwaizdke mowiswz gwiazdor?

Gość smutnawooo
jeszcze rzucil tekst, ze myslal, ze sobie nic nie kupujemy.... tylko, ze ja mudalam prezent juz kilka dni wczesniej.. zapomnial?? a zadzownil teraz i powiedzial, ze wroci do domu , jak go przeprosze za to, ze mam do niego pretensje..

Gość mi tez smutno
kupil prezent mamie tacie rodzenstwu itp a o swoje jdziewczynie zapomnial

Gość lisiczka piękna
zawalił i jeszcze każe sie przepraszać? ło matko, co za chłop

a mi kupil prezent, a dzien pozniej mnie zostawil... zajebiscie ciesze sie z tego prezentu, nie ma co... nie moge na niego patrzec!!

Gość smutnawooo
nie wiem co mam myslec.. kurwaaaa jak tak mozna... jeszcze sie drze na mnie, ze zalezy mi na prezencie a nie na nim, kurwa mi zalezy na pamieci a nie na prezencie. czuje sie dla niego jakobca osoba.. a przeciez tyle czasu ze soba jestesmy!!!!!!!!! :( chyba przemilcze, bo jak bede mowic to co mysle i czuje, bedzie wojna..

Gość emphetepe
kupienie prezentu nie jest pretekstem do rozstania..ale wybryki w stylu 'przepros za t ze powiedziałąs ze Ci smutno' to juz przesada! nie kumam facetow..beczelni , chamscy idioci... a co do pytania o gwiadroa- tak sie chyba na slasku mowi..? nie? u mnie prezenty pod choinkę przynosi aniołek..a w niektórych domach Mikołaj...