Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sss...

odpisal

Polecane posty

Gość hgdgd
na pewno kogos znajdziesz. byleby to byl normalny dojrzaly facet a nie takie niewiadomo co. kobietą być --> nie mąć już jej w glowie :o

Gość kobietą być
hgdgd----> a TY nie podpinaj jej historii pod swoją nieudaną znajomość...

Gość hgdgd
ja niczego nie podpinam. po prostu widze, ze jej znajomy jest bardzo podobny z charakteru do mojego bylego. widac, ze nie czytalas jej wczesniejszego tematu, ale mniejsza o to. jak facet ją skrzywdzi to bedzie jej problem, ja ją ostrzegalam 🖐️

Gość sss...
teraz przeczytalam wypowiedz kobieta jest i rzeczywiscie moze nie przemyslalam do konca. Tzn ja wyobrazalam to sobie tak, ze on przyjedzie samochodem i nie bedzie pil dla mnie liczylo sie to, ze bedziemy razem w ten dzien bo gdyby mu zalezalo to chyba wybralby przyjazd i nawet jesli mialoby byc bez alkoholu to chyba lepsze niz siedzenie w domu z rodzicami lub[rzed kompem. ale rozczarowal mnie tym ze tak pozno dal mi odpowiedz .

Gość a jeśli
ok. kolesia zaprosiłaś na sylwka. i co dalej. jeśli Ty mu pkt po pkcie nie ułożysz topiku to on pkt po pkcie będzie musiał to wymóc na Tobie, jeśli pkt po pkcie ma być z Tobą. jeśli Ty nie zaakceptujesz któregoś pktu to wszystko się sypie. jeśli nie zgadzasz się na jeden, wszystko jest bez sensu bo musi jechać w ciemno. jeśli jedzie w ciemno to musi na Tobie wymusić wszystko. pasuje Ci to?

Gość sss...
a jesli mozesz jasniej ? bo naprawde nie zroumialam

Gość lisiczka piękna
nie jest w Tobie zakochany, inaczej stanął by na głowie, żeby spędzić z Tobą Sylwka...

Gość lisiczka piękna
ale jezeli z Toba tyle gada, to na pewno Cię lubi:) Kto wie, co przyniesie przyszłosć...w każdym razie nie rób mu fochów ani też nie narzucaj się...:)

Gość sss...
lisiczka w takim razie szybko sie odkochal:( a ja myslalam, ze moze cos z tego bedzie i zamknelam sie na innych a teraz musze zaczynac w szystko od nowa. Moze to ze zyczylam mu milej zabawy juz odebral jako foch ale nich mysli co chce . Myslisz , ze jesli kiedys byl zackohany teraz juz nie to znowu moze sie zakochac? jakos nie wierze w to

Gość a jeśli
jak? facet straci coś czego nie zyska. Nie zyska bo mu nie proponujesz niczego po za paroma godzinami w mrozie pod zegarem, i to nawet nie z Tobą tylko z ludźmi. Pomyśl czego od niego chcesz i mu to zaproponuj. Ty wiesz czego on nie chce.

Gość sss...
a jesli--> posluchaj zaproponowalam mu rynek bo wiem ze gdybym zaprosila go do domu krepowalby sie bo nigdy u mnie nie byl. Poza tym przeciez zawsze moznabyloby wejsc do jakiejs knajpki chyba jest na tyle domyslny zreszta on nawet nie zapytal jak spedzam sylwka dopki sama nie zapytalam a pozniej zaproponowalam.

Gość sss...
i na glupia odpowiedz czekalam kilka dni i to jeszcze musialam sie przepomniec tzn najpierw wyslac zyczenia i zapytac jeszcze raz dopiero po kliku godzina raczyl odpisac nie powiem bardzo czule i mile zyczenia ale odpowiedz taka jaka byla

Gość lisiczka piękna
on jako pierwszy powinien wysłać Ci życzenia, co Ty go tak wyręczasz?

Gość sss...
lisiczka nigdzie nie jest powiedziane ze to on powinien ale rzeczywiscie pierwszy raz i ostatni go wyreczylam, zle sie z tym czulam mimo, ze to powinno wychodzic spontanicznie . Zreszta gdybym mu powiedziala ze to facet powinien napisac czy zadzwoni pierwszy to by mnie pewnie wysmial bo on uwaza ze obie strony powinny sie starac