Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Mam pytanie. Czy ktoś z was pali WESTy? Jeśli tak, to mam prośbę... Proszę się zgłosic do mnie na gg 3932597. Mam ważną sprawę dla osób, które palą WESTy. Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 plis, to ważna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 24, 2007 kiedys palilam mietowe , ale teraz pale L&M niebieskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedro* 0 Napisano Grudzień 24, 2007 dla mnie do wszystkich palaczy: przegraliście życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedro* 0 Napisano Grudzień 24, 2007 ode mnie do wszystkich palaczy: przegraliście życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 24, 2007 pedro , sa jeszcze gorsi przegrancy niz palacze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Grudzień 24, 2007 palacze to złamasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 to nikt nie pali?? bo chodzi mi właśnie o tych palących aktualnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jarek-84 to zlamas Napisano Grudzień 24, 2007 i jeszcze sciemnia ze nie pali, a on pali i nie tylko papierosy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maridona 0 Napisano Grudzień 24, 2007 pedro, ja nie palę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Grudzień 24, 2007 ja nie palę nawet głupa :) a palacze to życiowe ciapy i złamasy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedro* 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Maridona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Nie chce mi się włączać gadu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 oooj ludu, ludu... a może macie znajomych palących WESTy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Grudzień 24, 2007 szczerze powiem: gowno mnie obchodzi opinia niepalacych o palacych :D :P ps. ide zapalic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 wielbiciel 70B, a ty palisz WESTy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 podnoszę, moi drodzy palący i niepalący :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maridona 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Pedro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Grudzień 24, 2007 a kobiety śmierdzące fajami to najgorsza możliwa rzecz jaka spotyka faceta :) jeśli chcecie rzucić - podobno obciąganie pomaga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maridona 0 Napisano Grudzień 24, 2007 że tak zapytam ta fotka w stopce to Twoja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Margaretta ---> popalam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedro* 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Maridona Jarek-84: ja bym się bał że mi wacek zżółknie albo co gorsza zzielenieje :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Jarek-84 ---> mów za siebie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sekator ogrodowy Napisano Grudzień 24, 2007 pedro* przecierz ty wacka nie używasz intensywnie oprócz oddawania moczu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maridona 0 Napisano Grudzień 24, 2007 chciałbym coś napisać, ale nie będę się wypowiadała w tej kwestii... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 wielbiciel, to napisz do mnie na gg 3032597, bo mam małą sprawę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 3932597, post wyżej pomyłka z numerem GG!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Jarek-84 Napisano Grudzień 24, 2007 Skąd wiesz, ze obciaganie pomaga rzucic palenie ...Stosowales ta metode czy jak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oye 0 Napisano Grudzień 24, 2007 a nie mozesz tu napisac? wszyscy chca wiedziec:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Margaretta pisz tu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach