Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 ok, więc w WESTach ostatnio pojawiły się takie kupony, no nie? one są w środku paczki. wiesz, o które chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Margaretta ---> no coś tam było, ale nie przyglądałem się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duuooopa Napisano Grudzień 24, 2007 muehehe ona chce kody z opakowan ;p naiwna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Grudzień 24, 2007 nie palisz i chcesz kody z opakowan? o jaaaaaaaaaaaaaa :D ktos wydaje kase a ty masz na tym korzystac :D oj oj, kobietooooooo przeginaaasz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 tam jest konkurs i trza zbierac kody z tych kuponów. nie muszę ich brac za darmo, mogę doładowac konto za 5 zeta na komie itp. ktoś chętny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Pedro masz rację, nawet do obciągania się nie nadają :D złe kobiety jesteście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 podnoszę dla zainteresowanych :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Margaretta ---> ale te kupony nie są we wszystkich paczkach, chyba więcej było kilka tyg. temu. Za to wczoraj dostałem po 1 zapalniczce gratis do każdej paczki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 wielbiciel, możesz je zbierac, zapisz se moje gg 3932597, albo podaj swoje i potem się dogadamy co do doładowania Ci komy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Margaretta ---> cóż, kilka kuponów leży u mnie w śmietniczce, ale mogą być nieco pogniecione ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 mogą byc pogniecione, byle były. jeśli serio je masz, to napisz do mnie na gg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Margaretta ---> co Ty sie tak podniecasz tymi kuponami? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 hehe. nie podniecam się, ale są mi potrzebne i tyle. to chcesz mi je przekazac, czy nie? :P bo jeśli nie masz, to trudno, a jak chcesz współpracowac, to podeślij kilka, a ja Ci doładuję kome. czyli jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 i cooo? nikt nie pali? a gdzie się podział wielbiciel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Grudzień 24, 2007 jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 świetnie, jarku, że jesteś, ale co ja mam zrobic z moim niedoborem kodów WEST? :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Grudzień 24, 2007 sprzedać swoją kolekcję na allegro i iść na dziwki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 hohoho, nieźle... jakby ktoś był na serio chętny, to proszę na gg 3932597 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Grudzień 24, 2007 A ja już mam odpowiednie plany wobec producentów tych świństw-procesy i wielomiliardowe kary .Podobnie jak w USA:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach