Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Witam. Mam prośbę do wszystkich osób palących WESTy. Proszę bardzo, aby zgłosic się do mnie pod nr gg 3932597, wtedy opiszę, o co mi chodzi. Dzięki bardzo i pozdrawiam palaczy WESTów i nie tylko... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sekator ogrodowy Napisano Grudzień 24, 2007 niech ktoś zagada do niej i opissze na forum o co jej biega :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a można coś wygrać Napisano Grudzień 24, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duuooopa Napisano Grudzień 24, 2007 chce kody z fajek naiwniara ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 tak, chodzi mi o kody z kuponów, które znajdują się w paczkach WESTów. mogę za nie doładowac konto na komie za 5 zł lub za więcej przy większych ilościach. zamiast wyrzucac, można dokarmic swoją komę. jak ktoś chętny, proszę na gg 3932597 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margaretta z południa kraju 0 Napisano Grudzień 24, 2007 halooo... nikt nie pali WESTów? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach