Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusia8888

Wypada?

Polecane posty

Gość anusia8888

Ide jutro z kolega ( no taki prawie chlopak ;) ) na obiad do jego brata i dziewczyny ( mieszkają razem). Wypada wziac ze soba jakies ciasto czy cos innego do jedzenia? Glupio mi isc z pustymi rękami. Dodam ze brat kolegi i jego dziewczyna są młodzi, znamy sie juz troche a to bedzie raczej takie spotkanie przy wodeczce :).

Gość karolinaaaaaaa
Wypada , ale nie masz obowiazku. Bedzie to mile....

Gość anusia8888
hahaha ale smieszne :O. Nie spotykamy sie tylko po to zeby pic wodke, bedzie to pewnego rodzaju dodatek i nie widze w tym nic dziwnego. Wszystko jest dla ludzi a jesli ktos ma z tym problem to juz jego sprawa :P. Dziekuje za wszystkie wpisy na temat :).

Gość anusia8888
a ja mysle ze jestes zakompleksionym prawiczkiem, spedzajacym swieta na kafe (notabene forum dla kobiet :P ) bo nie masz zadnych znajomych i poprostu zazdrosc Cie zzera ze ktos moze w mily sposob spedzac Swieta :P.

Gość no i co wzielas ze soba
na tą orgie :D??

ladnie bedzie wygladac jak ich zaskoczysz i przyniesiesz pizze. Wiesz moze nie beda jedli, ale to dlatego ze nie moga na nia sie napatrzec i poprostu zamiast ich suchego zarcia zjedz tylko pizze. zobaczysz efekt murowany, bardzo Ciebie polubia! smacznego i pozdrawiam

Gość pavel777
wez pol litra :) mowie serio

Gość no i co wzielas ze soba
no ale ta impreza juz byla :D. I jestem ciekawy co autorka zrobila i ogolnie jak sie orgia udala :D.