Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyczka_tycz

czy to normalne zeby piersi bolaly od jakiegos tygodnia???

Polecane posty

Gość tyczka_tycz

dzis mam 24 dzien cyklu, a piersi bola mnie juz od jakiegos tygodnia. nie jest to jakis bol nie do zniesienia, ale bola gdy dotykam, szczegolnie gdy sciskam je tak do srodka. w ogole sa jakies nadwrazliwe... czy moze byc to spowodowane zle dobranym stanikiem? ostatnio sporo przytlam (12kg :( ) i nie kupilam nowej garderoby, bo mam nadzieje wrocic do poprzedniej figury. staniki nie sa jednak az tak ciasne, po prostu bardziej wypelnione. ale moze to jest powod???

Gość tyczka_tycz
normalne? ale nigdy wczesniej tak nie mialam, a sporo cykli juz za mna. mam 25 lat.

Gość skoro sporo cykli masz za sobą
to powinnaś wiedzieć, że KAZDY Twój cykl moze być inny

Gość tyczka_tycz
ok, dobra. dziwi mnie tylko to, ze wszystkie mojej poprzednie cykle byly takie same i przebiegaly tak samo. dzieki za odp . pozdrawiam

Gość organizm kobiecy to nie
szwajcarski zegarek;) pamiętaj na przyszłość;)

dokładnie misiac temu tez tak miałam i dowiedziałm się od innych dziwwczyn,ze czasami tak jest wiec nie zamęczaj sie tym. człowiek to nie robot zeby wszystko zawsze działało tak samo

Gość tez tak mialam
w tym cyklu jutro mam miec okres a piersi sa weiksze i bardziej wrazliwe od tygodnia, mam nadzieje ze to normlne, jesli jest taka mozliwosc ze mozesz byc w ciazy to radze zrobic test:P