Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WYSOKA 170CM LASKA

WAŻE TYLKO 52 KILO A MAM WYMIARY BIUST 97,TALIA 74,BIODRA 94 !CZY TO NIE DZIWNE

Polecane posty

Gość WYSOKA 170CM LASKA

Gość no cóż moja droga
masz 10 kilo niedowagi . tyle na ten temat.

Gość masz lekkie kosci
tym gorzej dla Ciebie bo osteoporoza szybciej sie pojawi

Gość co takiegooooo
jak to lekkie kosci \?co mają lekkie kosci do niedowagi straszliwej i wychudzenia........

Gość masz lekkie kosci
przecie wymiary sa normalne, lekkie kosci - moja diagnoza!

Gość co takiegooooo
MASZ ZŁĄ DIAGNOZE LEKARZ PATRZY NA WAGE MOJA DROGA A NIE NA KOSCI. WAGA NISKA JAK CHOLERA A WZROST WYSOKI.MOJA DIAGNOZA TO NIEDOWAGA .

Nie słońce to nie dziwne ale całkiem mozliwe zakładając że nie uprawiasz żadnego sportu i nie masz mięśni, tylko samą tkankę tłuszczową :)

Gość WYSOKA 170CM LASKA
No własnie ............ Nareszcie ktoś mnie rozumie. Dla mnie to dziwne ,ze mam wymiary takie a wage niską ..Za niską .. Niemozliwe jest to,zeby mi sie waga popsula ,no nie? Mam zwykła a nie elektryczną ale słyszalam, ze zwykle zawsze wskazują dobrze i są dokladniejsze.

Gość do wartej grzechu
odpisujesz sama sobie ..buhhaha a to dobre jakby maila amalo miesni to by byla jak szkapa chuda bo miesnie buduja czlowieka..bez miesni kazdy jest chuchrem chocby nie wiem ile mial tłuszczu w sobie.

Gość masz lekkie kosci
spoko jak wiesz co ci jest to po co zakladasz taki temat? zeby wkurzyc grubsze? zalosne! ja waze tyle samo, mam dwa centymetry wzrostu mniej i wymiary sporo mniejsze bo 84-62-85, mam 23 lata w jedynascie lat temu wazylam 44kg, zawsze bylam szczupla i wtedy lekarz stwierdzil ze kosci musze miec takie ciezkie

Gość WYSOKA 170CM LASKA
A nie moge spytać co wy sądzicie? Nikogo nie chce wkurzyć ....... Poprostu pytam ..... Chyba wolno tu jeszcze pytać ..chyba ze zasady zmienili na kafe:(

Gość lasencjo wez na luz
przytyj poprostu i tyle a nie truj dupy nam bo pewno wymiary masz normalne te 3 a reszta jaka jest? nogi jak patyki i ręce ?jesli tak to nie ma co sie dziwić jest dużo szkap z chudymi jak patyki konczynami a grubą talią i brzuchem z niedozywienia.

Gość masz lekkie kosci
bo glupio sie upierasz ze masz niedowage, a moga byc inne przyczyny!

Gość EJ BABY BABY
PRZYCZYNA MOZE BYC JEDNA RAK .ALBO CUKRZYCA ALBO TARCZYCA PRZYTYM SIE CHUDNIE.

nie kretynko nie odpisuje sama sobie. wcześniej to było pytanie retoryczne. niestety nie opanowałaś czytania ze zrozumieniem. nieprawda mięśnie ważą więcej niż tłuszcz. osoba lekko umięśniona lepiej wygląda niż osoba niećwicząca o tej samej wadze. widać że nie skończyłaś nawet podstawówki, albo twoje IQ wynosi średnio 80 skoro się z tego śmiejesz 🖐️ :classic_cool:

Gość kretynkiiiiii
a kogo obchodzą wymiary ..kretynki jestescie. kazdy lekarz najpierw w szpitalu pyta o wage a nie wymiary jak przepisuje antybiotyk więc co mogą wniesc wymiary ..tylko waga jest wyznacznikiem czy ktos jest za chudy czy nie.

Gość mysle ze jakies 20 kg
hej rozumiem cie!!! na pewno nie masz niedowagi, bo tego nie mierzy się tym ile ważysz, ale jak wyglądasz! a jesli masz takie wymiary, to jestes jak najbardziej ok, choc nie zgdziwilabym sie gdybys wazyla 60kg. To na pewno kwestia kosci. Popatrz na mnie: 160cm 49kg biust 88 talia 72 biodra 94 no i kazdy daje mi 55kg :-)

Gość kretynkiiiiii
ONA MA TARCZYCE NA BANK BO PRZY TARCZYCY WAGA LECI A WYMIARY NIE.

Gość same anorektyczki tu T
skoro ma niedowage musi utyć idiotki.zrozumcie.

Gość WYSOKA 170CM LASKA
Dziękuje za komentarze . Gotuje obiad więc tak z doskoków tu zaglądam co piszecie :) do "chce ważyć 52 kilo": Naprawde chcesz tyle ważyć? Czemu ?Masz super wage !