Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WYSOKA 170CM LASKA

WAŻE TYLKO 52 KILO A MAM WYMIARY BIUST 97,TALIA 74,BIODRA 94 !CZY TO NIE DZIWNE

Polecane posty

Gość matko jak tak mozna
ta co chce wazyc 52 kilo to już anorektyczka niestety . ona nie widzi ze szkapa z niej ?:(:(:(:(::( czy ludzie jej tego nie mówią ze za chuda.cos strasznego

Gość matko jak tak mozna hehhee
tyłek jak jenifer lopez nie mozesz miec bo ona ma w nim 112 cm a ty zaledwie marne 92 cm, ot co. a ile masz w bicepsie.

Gość kretynkiii
no dokladnie ../hahaa

Gość Laliitaaaa
no to dziwne bo ja waze wiecej od ciebie o kilka kg i jestem nizsza o jakies 7 cm a wymiary mam mniejsze np. w boodrach mam 88cm. w tali jakies ok 61cm. bardzo dziwne pewnie masz taka pompowana budowe ciala, ja jestem bardziej ubita pewnie wiecej cwicze od ciebie moze to dlatego

Wiesz jak masz 163cm to nie dziwie sie ze nie masz w biodrach tyle co autorka. Wysoka osoba starndardowo ma o kilka cm wiecej w biodrach niż osoba 10cm niższa.. A autorka zapewne ma taki kosciec, być moze mał tłuszczu ale jest tak zbudowana.

Gość DO chcę ważyć 52 kg
czy ty czaisz co napisała ta dziewczyna, która ma 163cm wzrostu???? że jest niższa - 163cm szczuplejsza - 88cm w biodrach a waży WIĘCEJ niż autorka topiku to co ty jej o jakiś biodrach klepiesz???? dziewczyny jest ogólnie mówiąc MNIEJ, a waży WIĘCEJ co rzeczywiście jest dziwne

Gość tyczka_tycz
lekkie kosci masz, i drobne. ja mialam podobne wymiary, a nawet troszke mniejsze wazac 65kg przy 170cm.

Gość tyczka_tycz
moze masz chude nogi i rece??? i dlatego tak ci sie rozklada??

Gość jajajajajaaja
no to pewnie ma wielkie cycki i tyle:D Bueheheh :D Mam wiele znajomych ktore maja 162-3 i ważą 53 kg i wygladaja jak maciory wiec sory;)

Gość WYSOKA 170CM LASKA
duzych cycków nie mam bo mam w nich tyle co napisalam w biuscie a pod biustem 75 cm rece ma chude chyba bo biceps mam 27 cm a udo 52 cm najszersze miejsce .srodek uda 47 klano 36

Gość vera..
masz lekkie kosci. ile masz w nadgarstu. kostce i kolanie?

Gość WYSOKA 170CM LASKA
W nadgarstku mam 14,5 cm Kostka 2 cm nad kostką 21 cm albo 22 cm kolano 36 cm

Gość vera..
to faktycznie masz cieniutkie kosci, mozesz sobie jescze sprawdzic poziom tlusczu w organizmie, np na stronce www.mybodycomp.com sadze ze masz malo miesni, ktore normalnie wiecej waza.

Gość WYSOKA 170CM LASKA
No nie ćwicze wcale . Więc nie wiem jak to jest .

Gość do aurotki topikuu
ja waże podobnie, wymiary mam podobne, tylko że mam 156 cm !!! (wiem, nadwaga..)

Gość ja bym tam sie nie przejmował
mam 172 cm. ważę 50 kg i mi z tym dobrze. taką mam budowę ciała i tego nie zmienię, bo nnie chcę, mój facet nie che i musiałbym całą garderobę zmieniać :p nie przejmuj się tymi durnymi wpisami zakompleksionych kobiet, czy nawet dziewczynek. najważniejsze t

Gość dz.i.w.n.e
a ja mam 172cm waze 53-54kg i mam takie wymiary 85/60/88 udo 49 lydka 34 wiec jak nic masz dziwne te wymiary

Gość kaorlla
DZIWNE ONA MA DZIWNE WYMIARY ALE TY TEZ JESTES ZA CHUDA.UDA JAK PATYKI.

Gość JESZCZE RAZ JA AUTORKA
LASKI ALE JA WAZYLAM PRZY TYCH SAMACH WYMIARACH KIEDYS 2 KILO WIEC TO NIE CHODZI O KOSCI CZY LEKKIE CZY NIE.

Gość lecz się jesteś chora
na umysle:O czy ty kiedyś przestaniesz zakładać te durne topiki i odpowiadać sama sobie?:O:O:O:O:O:O

Gość ja ważę 53 kg
ale mam wymiary: 84-61-89. Z wagi i wymiarów autorki wynika, że ta kobieta siedzi całymi dniami przed kompem i nigdy nawet nie była na siłowni czy aerobiku:o Cóż, tłuszcz jest bardzo lekki... 🖐️

mięsnie waża wiecej niz tłuszcz, a wygląda sie smuklej...mnie sie wydaje ze po prostu autorka ma sporo tłuszczu, niech nie chudnie juz, ale wiecej cwiczy i rozbuduje miesnie....wazyc bedzie wiecej, ale poleci w wymiarach... ja mam 170 wzrostu, waze 59-58 kg, ale wymiary mam zdecydowanie mniejsze, biust 84, talia 64, biodra 95 cm.... i chciałabym troche schudnac... nasza autorka musi wygladac troszke okraglej ;] zacznij cwiczyc kochana.... :)

Gość ee nie tragedia
ale jak to mozliwe ze ma taki wzros tjak ty a wage wiele nizszą i wyglada grubiej wg ciebie..niemozliwe.