Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak sie zastanawiam//

Prezent.. ale nietrafiony?

Polecane posty

Kupilam mamie zestaw przeciwzmarszczkowy dla kobiet + 35 lat. Zestaw z Loreala, cena 80zl. Ale teraz jest mi zle..bo tak mysle, zestaw przeciwzmarszczowy? Wypadało? czy nie? Smutno mi:(

jas tez mamie kiedys kupilam jakis duzy krem wlasnie przeciwzmarszczkowy pachnial czekolada czy czyms innym:P a mama sie ucieszyla choc nawet nie ma 35lat:P a to bylo z 3 lata temu;]

Gość niektóry mają wyobraznie
Coś ci wytłumaczę. Owszem, trafiłaś jak kulą w płot. +35 to jest 36, 37... Potem następuje kategoria +40. Inne składniki, inne działanie. No więc faktycznie, super zakup. No chyba że twoja mama jest faktycznie przed 40-tką.

tak, tylko jak wczoraj wezlam do kuchni to tata mowil do mamy "hahah wypelniacz zmarszczek.." wiecie jak mi sie przykro zrobilo? Ja sie tak starałam, chcialam jej kupic cos drozszego bo wiem ze sama by sobie tego nie kupila. A tu mama z jakas smutna minka chodzila:( A mama ma 45 lat:( Ma cudna cere, bo nigdy sie nie malowala, ale zmarszczek badz co badz ma kilka. :(

skrocilam linka. Taki kupilam. http://tiny.pl/prbg A mama go nawet nie odpakowala:( Kochana mam mame, ale nie wiem co sie ostatnio stalo:(

Gość trzeba było dać kasę
Kasa to najlepszy prezent.

Może faktycznie za bardzo sie przejmuje. Ale wrazliwa istotka ze mnie:( Chcialam wszystkich zadowolic, nawydawalam kasy a tu .. :( i przepraszam za pomyłke, na zestawie nie jest napisane ze jest dla cery +35 lat. Własnie sprawdzilam, bo rodzice akurat w kosciele jeszcze sa;)

Dziekuje 🌼 . Troszke mi lepiej, bo od wczoraj cały czas myslalam " ale ja glupia jestem.." :(