Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KR ZY S

możecie mi pomoc?

Polecane posty

Gość KR ZY S

Mam Maly dylemat otóż; mam dziewczynę od 3miesięcy i pisala mi ze idzie sobie po swietach naprawiać telefon (stary sony ericsson). a ja wlasnie jestem za granica i niedlugo wracam do domu i chcial bym jej kupic nowy tutaj. ale właśni tutaj jest problem: pisałem jej niedawno ze niech nie oddaje go do naprawy co moge jej kupic nowy. a ona mi pisala ze sie nad tym zastanowi i nic wiecej a jeszcze mówiła ze niewie co by rodzice jej powiedzieli. wiem ze chciala by nowy telefon i mowilem jej ze to byl by taki Maly prezent ale wlasnie nie chcial bym aby rodzice jej źle pomyśleli o mnie i nie kazali jej go zwrócić. i co mam w takiej sytuacji zrobic?

Gość ja tu bywam anonimowo
ee kup jej, nie przejmuj się niczym.

oczywiscie ze kup...prezentow sie nie oddaje, to tak na wypadek focha ze strony rodzicow

Moze najpierw pytanie : ile macie lat? Bo jezeli ona boi się reakcji rodzicow to jest w tym coś dziwnego :)

Gość KR ZY S
NIE BO TELEFON TO NIE JEST KWIATEK CZY COS. A CHCE JEJ KUPIC NOKIE 5300 ALBO SAMSUNGA D900 ALE JESZCZE NIEWIEM

Gość KR ZY S
JA MAM 21 A MNA 19

No to jesteście już dorośli :) Myślę ze mozesz smialo jej kupic ten telefon, oczywiscie jezeli zyjecie na bardzo blskich stosunkach :)

Gość KR ZY S
NIE JA CHCE JEJ KUPIC TEN TELEFON TYLKO NIECHCE ABY MIALA JAKIES KONFLIKTY Z RODZICAMI ALBO KRZYWO PATRZYLI NA MNIE.

Gość KR ZY S
TAK TROCHE

Gość ja tu bywam anonimowo
kup jej, nie ma powodu zeby sie patrzyli krzywo

kupuj kupuj chyba że cię znają ze złej strony... ale i tak kupuj ;)

Gość boisz sie ze pomyslą że jej
kupujesz telefon za sex? no co Ty! jak czytalam Twoja wypowiedź to smierdziało gimnazjum, ale w tym wieku takie klopoty to chyba nie na miejscu? to chyba normalne ze jak faceta stac to robi prezenty dziewczynie, jesli sa razem...

Gość KR ZY S
NIE JEJ MAMA JEST BARDZO MIŁA W STOSUNKU DO MNIE A TATĘ WIDZIALEM RAZ. ALE BYL OK. ALE KUPIE JEJ A MOŻECIE PODPOWIEDZIEĆ MI JAKI MYSLALEM O NOKI 5300 ALBO SAMSUNGU D900 A MOZE COS INNEGO?

dla dziewczyn to raczej ta nokia, samsung jest trochę duży, szczególnie po rozsunięciu :) może jeszcze... F300?:)