Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miałem już różne

Liczba poprzednich partnerów kobiety, a stosunek mężczyzny do niej

Polecane posty

Gość puszczalskaaa
miałam wielu partnerów teraz mam wspaniałego męża któremu nie było pstro w głowie za młodu. jest cudowny dba o mnie i dzieciom zapewnia wszystko. miałam atrakcyjnych mężczyzn ale bez klasy raczej typowych zakłamanych nadętych lalusi. teraz jestem z prawdziwym inteligentnym mądrym męzczyzną nic mi nie brakuje zycze wam tego samego. nie puszczajcie sie panowie a żona będzie was kochała. ja miałam ta szanse u porządnego wartosciowego atrakcyjnego mezczyzny bez przejść typu rozwód przygodne partnerki

Gość Magda37
Mialem juz rozne to typowy buc. Buc ktorego ma sie ochote po 15 min kopnac w d..e i odeslac do koltunstwa, gdzie jego miejsce. Facet woli dziewice bo boji sie ze \" ta z przeszloscia \" zobaczy jakim jest zerem w lozku. A dziewica nie wie jak sie to robi:)))

Gość puszczalskaaa
mój mąż nie był tak głupi żeby robic dziecko jakiejs pindzie a potem rzucać rodzine i sie rozwodzic :D rozwodnicy nie mieli u mnie szans nigdy :) nie chciałam używanego mężczyzny i cudzych bachorów

Gość Miałem już różne
Nigdzie nie pisałem, że wolę dziewicę. Po prostu nie lubię kobiet, które już się kurwiły (a przygody, seks bez miłości, szybkie pójście do łóżka, wiele partnerów to kurwienie). Nie lubię szmat

Gość Magda37
Poszczalska, ty jestes tak samo glupia jak ten buz co to mu sie rozne marza....

Gość puszczalskaa
miedzy nami jest taka róznica ze ja sie brzydze rozwodnikami

Gość Miałem już różne

Gość hgdgd
przecież ty też się kurwiłeś

Gość Magda37
O ja koltunstwem sie brzydze. Koniec glupiej rozmowy z mojej strony.

Gość Miałem już różne
Ale jestem szczęściarz i cwaniak i mam porządną żonę

Gość puszczalskaa
ja rozmawiam z autorem topiku. jak byłam sama wybrzydzałam w mezczyznach. z żonatymi ani z rozowdnikami sie nie puszczałam, cudzy mąż z odzysku ma szansę u takiej samej kobiety której nie udało sie. patologia. ja cudzych dzieci nie wychowuje

Gość klepsydra77
Nie rozumiem atakóów na autora postu. Cieszy mnie fakt, że jest z żoną szczęśliwy. Sama przeżyłam rozwód, mąż zostawił mnie po trzech latach małżeństwa, był miom pierwszym i jedynym męzczyzną, teraz jestem sama ale nie mam licznych przygód, czekam na prawdziwe uczucie, nie potrafię zrobić to z kimś do kogo nic nie czuję. Dla mnie wartościowe jest prawdziwe i szczere uczucie. Nie każda rozwódka to kobieta łatwa, która pójdzie zaraz do łózka, jestem normalną. porządną dziewczyną, mężczyźni jednak tego nie rozumią, liczą po prostu na sex, przynajmniej ci z mojego otoczenia...

Gość puszczalskaa
nie rozumiąąąą ??????????????

Gość Miałem już różne
Zawsze spadałem na 4 łapy

Gość Magda37
Puszczalska, kamien z serca mi spadl jak przeczytalam ze nie bedziesz cudzych bachorow wychowywac, no bo coz by z nich wyroslo:) Niech te cudze dzieci lepiej jakies "upadle rozwodki" chowaja...Bo od takich jak Ty to lepiej niech je Bog uchroni. Klepsydra, z Ciebie to beda ludzie;))) Dziewczyno a niech ludzie gadaj. Glowa do gory. Niewazne z iloma sie spalo wazne z jakimi. Wystarczy jeden buc i po tobie. Jak juz sie sama przekonalas....

Gość puszczalskaa
jakbyś się uczyła w swoim czasie zamiast produkować dzieci to byłoby inaczej

Gość puszczalskaa
nie twierdze ze rozwodki sa upadle ani łatwe ale trzeba myśleć a nie dać sie zapłodnic byle debilowi który zamiast uczyc sie czy pracować na rodzine wolał bzykać a potem spieprzyc

Gość Halinikahxc
autor topiku jets nieudacznikiem

Gość Magda37
A jednak glupia jestes i prosze nie myl glupoty z niewiedza. Niewiedza to niedoinformowanie o glupota to poprostu prostactwo wrodzone. To jak cecha charakteru, nie do poprawy. Nie ma szkoly na tym swiecie co to by z ch...a czlowieka zrobila. Pewna zyciowo madra baba mi powiedziala: " Kto sie ch...m urodzil kanarkiem nie umrze". Ja nie mam dzieci ale nie wyobrazam sobie zeby dziec dla normalnego czlowieka udreka byly. A jesli tak to rece precz od takich bucow. Rozumiesz o co mi chodzi?

Gość puszczalskaaa
tak samo uogólniasz i generalizujesz. rozwódka z dzieckiem czy bez co za róznica jesli z dzieckiem to tym gorzej. rozwódka to kobieta z odzysku, cudza, po przejsciach gorszych od prostytutki (mąż kryminalista) ślub powinno sie brac raz z pewnym partnerem

Gość ............................o
do mialem juz rozne: uwazaj bo ten kryminalista moze ci krzywde zrobic kiedys za odbicie zony :D i nie bedziesz juz tak zacieszal

Gość Sam ze swoimi ideałami
Jestem prawiczkiem i martwię się, że będę spał pewnie przez życie z maks. 1 kobietą, a dla niej pierwszym nie będę. Że czeka mnie taka niesprawiedliwość i nierówność