Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miałem już różne

Liczba poprzednich partnerów kobiety, a stosunek mężczyzny do niej

Polecane posty

Gość Miałem już różne

Miałem już różne kobiety i najgorzej wspominam te, które przede mną miały kilku lub więcej partnerów. Szybko idą do łóżka, oddzielają seks od miłości, zasady nie mają dla nich żadnego znaczenia. Dla nich szybkie pójście do łóżka z kolejnym facetem to rutyna. Nie potrafią kochać, są zimne i mechaniczne, seks jest dla nich ważniejszy od miłości, nie potrafią obdarzać prawdziwym uczuciem, są zepsute moralnie, pozbawione czułości, wrażliwości i ciepła. A ja ich z powodu przeszłości nie potrafiłem szanować, traktowałem przedmiotowo, nie uważałem ich za pełnoprawne kobiety, ich wartość dla mnie była znikoma. Na szczęście mam teraz wspaniałą żonę. Nie, nie, nie była dziewicą. Jak ją poznałem była młodą rozwódką, a jej były mąż był jej jedynym partnerem. I ją kocham i szanuję, i noszę na rękach, a ona mi pokazała co to prawdziwa miłość. Jest czuła, delikatna, wrażliwa, ciepła, kochająca, bardzo kobieca, a przy tym atrakcyjna, zadbana, wykształcona i dobrze radząca sobie w życiu

Gość hgdgd
a ty wcale lepszy od nich nie jestes....

Gość ale ty jestes
poj...... a co to ma wspolnego ,mnie jest wszys5tko jedno ilu bylo przedemna ,liczy sie teraz a nie co bylo ty pewnie chcial bys miec nieruszana ,sex po slubie a potem wielkie rozczarowanie ,tragedie ,rozwody ,ale wy jestescie prymitywni

Gość hgdgd
sam spales nie wiem z iloma a chcialbys prawie ze dziwice. jestes oblesnym hipokrytą i tyle.

Gość Miałem już różne
Kobiety, które miały bujną przeszłość seksualną po prostu nie wzbudzają we mnie szacunku, nie widzę u nich niczego, za co miałbym je podziwiać i szanować. Mają zepsute system wartości i zasady, moralnośc oraz uczuciowość. do ale ty jestes Jeśli sam miałeś wiele kobiet to OK. Ale jeśli facetem bardzo porządnym, który nie miał wielu kobiet, nie uprawiał seksu bez miłości, nie miał przygód a mimo to związał by się z kobietą co się wyszalała (czy. puszczała) to się nie szanujesz, bo wziąłbyś ochłap

Gość hgdgd
a ja nia mam szcaunku do ciebie bo spales z wieloma kobietami, czesto pewnie bez milosci. spojrz najpierw na siebie a dopiero potem oceniaj kobiety hipokryto

Gość Miałem już różne
do hgdgd Kobiety, które miały wiele partnerów nie potrafiły mi dać prawdziwej miłości, prawdziwego uczucia. Dopiero moja żona, która wcześniej miała tylko męża pokazała mi prawdziwą miłość

to jets jedna rada nie angazuj sie i juz koniec daj sobie spokoj zwiazek to glupota potem moze byc za pozno i tyle

wybacz generalizujesz...takie pierdolenie faceta, ktory uwaza ze wszystkie rozumy pozjadal...a twoja zona wedlug mnie taka cudowna nie jest...w koncu juz po rozwodzie...i co??pierwsze malzenstwo pewnie sie rozpadlo z winy meza tak??zalosny jestes:o

Mam podobnie.Spotkałam ostatnio swojego byłego , on chce rozmawiać ..Wiem ,że miał mnóstwo dziewczyn.. nawet jak byliśmy razem . Nie chce go urazić , ale mdli mnie na jego widok.Nie chce mu dokładać , wiem,że nie ułożył sobie zycia , nie ożenił się. Nie chce mi sie z nim gadać.

Gość Miałem już różne
Mam już żonę (zresztą to moja druga żona) i jestem szczęśliwy z prawdziwą kobietą, nie jakąś co za młodu szalała

Gość hgdgd
ale zanim spotkales swoja zone to spales z wieloma kobietami. jestes oblesny i ja nie mam szacunku do takich dziwkarzy jak ty.

no czyli ty tez jestes ze tak powiem z przeszloscia...heh i ty smiesz oceniac kobiety...

Gość Miałem już różne
Były mąż mojej żony zdradził ją, oraz wszedł w interesy kryminalne

Gość bzduryyy
piszesz i tyle

Gość DO MIAŁEM RÓZNE
ALEŚ TY DEBIL :))))))

Gość hgdgd
zgadzam sie z powyższym. jestes strasznym glupcem i zupelnie nie rozumiem po co zalozyles ten temat. dojrzaly normalny mezczyzna nie zaklada takich durnych topikow.

Gość uulwersatorka
u ha ha ha a tz kim fujaro byles latwe bylly nie pelnoprawne kobiety ale kozystales i tak je kochales pelna para jak rzneles po poynaniu ze szok byles zawiedzionz jak tylko sperma wyprysla ci z fiuta i i tak pierdolisz na te kobiety ale kim ty do huja jestes i byles nie lepszy wrecz gorszy , niektore kobietz mialz po razie 5 facetow a nie ktore jednego ale rznelz sie rowno dzien w dzien ŁP

Mężczyzni chyba sami do końca nie wiedza czego chca. Najlepiej żeby była świetna w łozku, lubiła zabawy i eksperymenty, ale jednoczesnie żeby była dziewica;/ Chciałabym znalezc \"złoty środek\", czego wy naprawde chcecie. Napewno na dłuzszy dystans lepsza będzie ta \"nieruszana\", ale znowu na jednorazową przygode przydałaby sie taka z doswiadczeniem.....

Gość hgdgd
no wlasnie, sam rżnał wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka i jeszcze smie oceniac kobiety, smiech na sali :o spojrz najpierw na swoja przeszlosc palancie a dopiero potem oceniaj ludzi. widzisz drzazge w czyims oku a w swoim belki nie widzisz. jestes zalosnym glupcem :o

Gość Miałem już różne
Dla mnie kobieta, która miała już przygodę, jest u mnie przekreślona. Jak się dowiadywałem o przeszłości seksualnej kobiet, które miałem, to uciekałem gdzie pieprz rośnie, takie grzechy miały na sumieniu

Gość uulwersatorka
chzba gdzie nastepna moglbys zerznac

no to zaklamany jestes chlopcze...zonka sypiala pewnie z kilkoma ale kochasz ja tak??co to za milosc...

Gość Miałem już różne
Jestem na tyle fajnym facetem, że kobietom nie przeszkadza moja przeszłość seksualna, mam wiele zalet, które rekompensują ten minusik. Więc nie musiałem się wiązać z puszczalską, bo nie jestem desperetem i szansę u porządnej kobiety miałem

Gość zly wrrrr
"wiem,że nie ułożył sobie zycia , nie ożenił się" ale wy macie tok myslenia, skoro sie jeszcze nie ozenil to znaczy ze ma zycie nie ulozone :] zalosne :o

Gość hgdgd
moze i jestes fajny ale glupi jak but i bardzo niedojrzaly jak na swoj wiek. czy normalnt facet zakladalby taki watek na forum? raczej nie. mysle, ze tacy glupotami sie nie zajmują. chyba naprawde cos z toba nie tak :o

No tak , ale ja np. nie szanuje męzczyzn, którzy pokazują się z marnymi kobietami . Tak mam . Jeśli go zobacze z kimś nieatrakcyjnym , to już jest skreślony. Nic nie mogę na to poradzić.

Gość Miałem już różne
Mam czas na pierdoły, bo mam bardzo dobrą pracę, żona też i stać nas na to, żeby w domu po prostu leżeć dupą do góry i mieć wszystko gdzieś