Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocztowa dziewczyna

poczta główna w katowicach - czynna?

Polecane posty

Gość pocztowa dziewczyna

na stronie pp pisze zeby zobaczyc "rozklady". tam pisze, ze czesc poczty głownej (ta bez krat) jest czynna w swieta 24h/dobe... tylko jakos nie wiem...poczta w swieta bozego narodzenia? :o Mam kupe rzeczy do wyslania, niedlugo bede jechala do cioci (autobusem) i zastanawiam sie czy brac te paczki z soba? W sumie na reke byloby mi je wyslac dzis, ale jak zamknieta to pozniej bede musiala z tymi torbalmi zasuwac ejszcze spory kawalek na piechote...i wracac jutro do domu :(

Gość pocztowa dziewczyna
wie ktos? moze byl dzis na poczcie? :)

eee.. wątpię.. ja czekam na przesyłkę od kilku dni już i nie przynieśli..więc chyba nie pracują..

Gość pocztowa dziewczyna
Wyjezdzam jutro wieczorem na sylwestra i nie bede miala kiedy. Moge je nadac niby po nowym roku...ale ejsli ejst czynna i i tak bede "przejezdzala" obok i jest czynna to czemu nie?

Gość jagooo
mi tez sie wydaje ze zamknieta bedzie...przeciez ustawa jest:P

Gość pocztowa dziewczyna
pistacjo -> pani w okienku a sortownia i listonsoze to inna sprawa. paczki nie dochodza bo nie ma wlasnie ludzi do sortownaia i roznoszenia :o Chociaz do mnie doszlu paczki wysalne w zeslzym tygodniu, cyzli tuz przed swietami ...

Gość pocztowa dziewczyna
no wlasnie wiem, ze ustawa i wogole...ale na stronie poczty polskiej size zeby sprawdzis wyszukujac placowke (w k-cach glowna to dwie czesci w jednym budynku)....i tam pisze, ze ta calodobowa jest tez czynna 24h/dobe w swieta. nie pisze nic o tym, by kiedykolwiek ja zamykali nawet na 5 minut...

chinka... napisałam że od kilku dni.. nie licze że mi ją dzisiaj przyniosą.. została wysłana 16.12.. a od 16 do wigilii minęło 8 dni (na upartego nawet 9 bo wigilia to dzień pracujący)..czytaj ze zrozumieniem a nie czepiaj się od razu...........

Gość pocztowa dziewczyna
pistacjo -> wlasnie zalezy skad i dokad wysylana, do mnie dotarly 3 z 4 paczek wyslanych od 17 grudnia (patrzylam na daty stempli) :) Sama tez wysylama w tym tygodniu przed swietami i wele paczek dotarlo na czas...

Gość pocztowa dziewczyna
ja nie mam, zepsulam ladowarke :classic_cool: