Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewka39

Jestem przeciw aborcji!

Polecane posty

Gość Ewka39

To zabijanie nienarodzonych istot, żadna kobieta nie powinna mieć prawa zabijania, to hitleryzm zabijanie nienarodzonych dzieci, trzeba to zatrzymać!

Gość Ewka39
zabijanie ma być decyzją samej kobiety? no ludzie opamiętajcie się, to przecież nonsens!

Gość Ewka39
zawsze po sexie analnym nachodzą mnie takie refleksje, nie wiem skąd to mam ???

Gość kobieta jajjjj
a ja jestem za.. to nie wasza sprawa co kobieta zrobi ze swoim dzieckiem,, a nawet jak urodzi i pozniej odda to przygarniecie wszytskie te sieroty?? zapewne nie wiecc sie nie odzywajcie i zajmijcie wlasnymi sprawami... TAK DLA ABORCJI

Gość poronienia naturalne
powinny być zakazane a kobiety ukarane a ich zdjęcie publikowane w lokalnej prasie

Gość Ewka39.
Sprecyzuję-jestem przeciw aborcji wykonywanej pokątnie u tzw. babek. Jak któras z Was ma problem to zapraszam do gabinetu mojego wujka ginekologa. Ceny przystępne, dyskrecja gwarantowana

A czyją decyzją ma to niby być jak nie tej kobiety??? Może Twoją?? Bo jeśli tak to powinnaś się dokladać na utrzymanie tego dziecka, ewentualnie zapewnić mu milość której mu nie zapewni matka która go nie chce, albo chodzić po śmietnikach i sprawdzać czy tam czasem nie leży jakieś dziecko kobiety która go tam zostawila bo aborcja jest nielegalna.....

Gość Ewka39.
Szukam miłości regularnie czytując ogłoszenia towarzyskie w bravo girl :classic_cool: