Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Zo艂zowata

Love, love, love

Polecane posty

do takich wniosk贸w dosz艂am ju偶 bardzo dawno temu :) mam w sobie zbyt wiele si艂, 偶eby si臋 podda膰, o to nie musz臋 si臋 martwi膰, bo nawet z najgorszego do艂ka zawsze wyjd臋 ca艂a :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 je艣li robi co chce
na pocz膮tek wywal stopk臋, gdy偶 my艣li w niej zawarte nie s膮 istot膮 prawdziwej ciebie

Udost臋pnij ten post

to na pewno nie jestem ca艂a ja :) te cechy to tylko niewielki procent mojej osobowo艣ci, ale s膮 trafne, wi臋c nie zmieni臋 stopki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 je艣li robi co chce
potrafisz kocha膰? ale tak sama przed soba odpowiedz nie tutaj. i nie chodzi o mi艂o艣膰 na twoich warunkach, na twoich zasadach. po prostu: czy potrafisz kocha膰, sob膮, ca艂膮 sob膮. i drugie pytanie: czy jeste艣 szcz臋艣liwa? sama ze soba i ze 艣wiatem, tak bezwarunkowo i bez 偶adnych za艂o偶en, warunk贸w usprawiedliwie艅 stan r贸wnowagi nie zawsze oznacza stan szcz臋艣cia

Udost臋pnij ten post

wiem, 偶e chcesz dobrze, ale ja ju偶 wszystko dawno przemy艣la艂am i mimo swojego m艂odego wieku jestem bardzo dojrza艂a osob膮. oczywi艣cie wola艂abym, 偶eby pewien etap mojego 偶ycia potoczy艂 si臋 inaczej, ale c贸偶, 偶ycie to nie bajka. nie mam do nikogo 偶alu, ale mimo to rany na sercu nigdy si臋 nie zagoj膮. na szcz臋艣cie s膮 osoby, kt贸re kocham, i kt贸re kochaj膮 mnie tak膮 jak膮 jestem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 je艣li robi co chce
to dobrze. je艣li mo偶esz k膮pa膰 si臋 w mi艂o艣ci innych i r贸wnie偶 kogos otacza膰 mi艂o艣ci膮 to nic wi臋cej nie trzeba. 偶ycz臋 ci szcz臋艣liwego 偶ycia

Udost臋pnij ten post