Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zołzowata

Love, love, love

Polecane posty

do takich wniosków doszłam już bardzo dawno temu :) mam w sobie zbyt wiele sił, żeby się poddać, o to nie muszę się martwić, bo nawet z najgorszego dołka zawsze wyjdę cała :)

Gość jeśli robi co chce
na początek wywal stopkę, gdyż myśli w niej zawarte nie są istotą prawdziwej ciebie

to na pewno nie jestem cała ja :) te cechy to tylko niewielki procent mojej osobowości, ale są trafne, więc nie zmienię stopki :)

Gość jeśli robi co chce
potrafisz kochać? ale tak sama przed soba odpowiedz nie tutaj. i nie chodzi o miłość na twoich warunkach, na twoich zasadach. po prostu: czy potrafisz kochać, sobą, całą sobą. i drugie pytanie: czy jesteś szczęśliwa? sama ze soba i ze światem, tak bezwarunkowo i bez żadnych założen, warunków usprawiedliwień stan równowagi nie zawsze oznacza stan szczęścia

wiem, że chcesz dobrze, ale ja już wszystko dawno przemyślałam i mimo swojego młodego wieku jestem bardzo dojrzała osobą. oczywiście wolałabym, żeby pewien etap mojego życia potoczył się inaczej, ale cóż, życie to nie bajka. nie mam do nikogo żalu, ale mimo to rany na sercu nigdy się nie zagoją. na szczęście są osoby, które kocham, i które kochają mnie taką jaką jestem :)

Gość jeśli robi co chce
to dobrze. jeśli możesz kąpać się w miłości innych i również kogos otaczać miłością to nic więcej nie trzeba. życzę ci szczęśliwego życia