Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GG5425301

Po co mezczyznom kobiety?

Polecane posty

Gość GG5425301

Jak w temacie.. zapraszam do dyskusji mozemy pisac wady i zalety, bo: uprac, uprasowa, ugotowac, odkurzyc, posprzatac moge sobie sam i wiekszosc tego typu zajec niezbednych do normalnej egzystencji moge wykonac sam. Do tego dochodzi to wszytsko co moge ale nie musze bo sa od tego fachowcy.. mowie o naprawach domowych(hydraulika, komputery itd).. oprocz tego bez kobiety jest "swiety spokoj" czyli: nikt ci si enie rozkobieca, nie miewa hustawek nastrojow, nie budzi w srodku nocy mowiac: idz sprawdz bo cos slyszalam, nie krzyczy gdy zobaczy szczura, mysz, pajaka, komara.. nikt si enie fochuje, nie oczekuje czytania w myslach i odgadywania co ona teraz czuje.. nei pieprzy o paznokciach ani o najnowszych trendach i ploteczkach kto z kim ile razy i dlaczego? ponadto oszczedzamy gdyz nie trzeba zapraszac na kolacje, kina, teatry itd. nie trzeba sie tlumaczyc z wyjsc i powrotow.. i wiele tysiecy innych powodow.. na plus dla kobiet wyszlo mi: seks i rodzenie potomstwa.. czy to sie moze rownowazyc?

Gość hahahahahahahahahahahahahahah
to ciekawe dlaczego jak juz facet ma ta kobiete to sam nie pierze, sprzata,gotuje?

Gość eeeeeeeee
no sory ale szczury i myszy są straszne :O jak nie krzyczeć:O :D:D:D:D

skoro moze sam to robic to dlaczego nie robi???????????

Gość ffffffffffwsdfsdf
+potrzeba kontaktu z innym czlowiekiem, chcesz zostan gejem, ja podziekuje

Gość eeeeeeeee
Mężczyzną sa potrzebne kobiety bo to duże dzieci ;)

GG5425301, naprawdę myślisz tak o kobietach?? może ciężko Ci to sobie wyobrazić, ale z kobietami da się normalnie rozmawiać, to też ludzie. miewają niesamowite poczucie humoru, ciekawe pomysły itd... z Twojej wypowiedzi wynika że dla Ciebie kobieta to automat zaprogramowany na rozmnażanie i denerwowanie Cię. to smutne.

Jak w temacie.. zapraszam do dyskusji mozemy pisac wady i zalety, bo: uprac, uprasowa, ugotowac, odkurzyc, posprzatac moge sobie sam i wiekszosc tego typu zajec niezbednych do normalnej egzystencji moge wykonac sam. to dlaczego tego nie robicie?dlaczego bedac z facetem?to kobieta wykonuje te wszystkie prace? dlaczego? bo wy jestescie leniwi...

Gość ejjjjjjjjjj boooooooo
nie dajecie sami rady walic :classic_cool:

Gość Margeritkaaaaa
a na co nam facet? wszystko same robimy dzieci rodzimy same, dawce spermy zawsze mozna znalesc nawet geja, a i kobieta kobiecie dogodzi ;)

Gość eeeeeeeee
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

a po co mi facet?...nikt mi nie mowi ze zupa za słona ,ze koszula zle uprasowana,ze spodnie nie wyprane,.......

Gość eeeeeeeee
jesteście okropne :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D szczere do bólu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

szczery to jest autor...my idziemy za jego ciosem...

Gość eeeeeeeee
ociosany biedak :D:D:D:D:D:D

Gość kobieta jest potrzebna
bo ma dziure dla faceta;-)

Gość daj spokoj gosciu
facet przyszedl, poklepal od rzeczy i polazl .... hehe pewnie posprzatac, pogotowac, wezwac hydraulika i sie SAMOozaspokoic

Gość GG5425301
-----> hahahahahahahahahahahahahahah to ciekawe dlaczego jak juz facet ma ta kobiete to sam nie pierze, sprzata,gotuje? to dlaczego tego nie robicie?dlaczego bedac z facetem?to kobieta wykonuje te wszystkie prace? dlaczego? bo wy jestescie leniwi... moge odpowiadac tylko za siebie, akurat bylo tak ze ja musialem gotowac bo ona nie umiala, sprzatac i prac(wlaczyc pralke) tez ja.. moze tez je robi bo wydaje jej sie ze ona zrobi to lepiej niz facet, tak samo jak facet moze twierdzic ze mezczyzni sa lepszymi kierowcami.. -----> eeeeeeeee no sory ale szczury i myszy są straszne jak nie krzyczeć co ma zrobic taki szczur? jakich rozmiarow jestes Ty a jakich on? -----> ffffffffffwsdfsdf +potrzeba kontaktu z innym czlowiekiem, chcesz zostan gejem, ja podziekuje ja tez dziekuje, kontakt fizyczny tu sie zgadzam ze kobieta jest nieodzowna i to napisalem na koncu w plusach kobiet jakie widze.. porozmawiac z kobieta tez ise da pod warunkiem ze to tylko kolezanka, bo z wlasna kobieta to juz ciezej.. z koleznka mozna na luzie.. -----> Sssilly maggot (tru.corpse@onet.eu) GG5425301, naprawdę myślisz tak o kobietach?? może ciężko Ci to sobie wyobrazić, ale z kobietami da się normalnie rozmawiać, to też ludzie. miewają niesamowite poczucie humoru, ciekawe pomysły itd... z Twojej wypowiedzi wynika że dla Ciebie kobieta to automat zaprogramowany na rozmnażanie i denerwowanie Cię. to smutne. nie musle tak, ale ostatnio takie wnioski mi sie nasunely z obserwacji, oraz w wyniku czytania tego forum.. moze niestety ja nie trafiam na kobiety z ciekawymi pomyslami.. z poczuciem humoru to roznie bywa zalezy od tego w jakim kobieta jest nastroju(i tu chyba sama mi przyznasz racje..) -----> Margeritkaaaaa a na co nam facet? wszystko same robimy dzieci rodzimy same, dawce spermy zawsze mozna znalesc nawet geja, a i kobieta kobiecie dogodzi bardzo trafna uwaga.. wiec po co kobietom mezczyzni? ale to moze w innym topiku.. ;) -----> daj spokoj gosciu facet przyszedl, poklepal od rzeczy i polazl .... hehe pewnie posprzatac, pogotowac, wezwac hydraulika i sie SAMOozaspokoic otoz nie, ale nie mam zamiaru tu siedziec, co pare sekund odswiezac temat i odpisywac na posty.. bylem tez zdjac pranie bo sie rozpadalo ;) ide o zaklad ze gdybym mial kobiete i tylko jej pranie by wisialo to i tak ja musialbym isc i je zdjac.. mozecie to nazywac troska o kobiete czy jak chcecie dla mnie to jest zawracanie glowy..

No skoro tobie nie potrzebna kobieta to... jesteś wolnym człowiekiem ;) Mój misiek prasował i zmywał gary :p a od 3 miesięcy muszę to robić sama a ja NIENAWIDZĘ PRASOWAĆ :O ale za to o ile mniej siatek muszę przynieśc do domu :p tylko mi nie jest z tym dobrze :(

Gość eeeeeeeee
między mną a szczurem dostrzegam wielką różnice :) On jest obleśny ja nie ;):D

Gość GG5425301
-----> ździebełkociepełka a gdzie ja napisalem ze kobieta nie jest mi potrzebna?? prosze czytajcie panie ze zrozumieniem.. w szkole pewnie mialyscie srednia lepsza niz dwoch chlopakow razem wzietych, panie po studiach wyksztalcone a nie potrafia czytac ze zrozumieniem.. a co sie z misiem stalo? -----> eeeeeeeee między mną a szczurem dostrzegam wielką różnice On jest obleśny ja nie tego to nie wiem, wiec sie nie bede wypowiadal ;)

Gość eeeeeeeee
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: Dzieki ;):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość oferma
"w szkole pewnie mialyscie srednia lepsza niz dwoch chlopakow razem wzietych" zabawne :) bo średnia nie zależy od tego ile danych weźmie się danych do uśrednienia. dlatego nie tylko dwóch ale i dziesięciu matołów będzie miało gorszą średnią niż 1 pilny uczeń.

Gość GG5425301
napisalem tak bo dwa to liczba latwa do ogarniecia przez niektorych, moglem napisac dziesieciu ale po co ktos mial dodawac i wyliczac srednia po nocy ;)

Po co mezczyznom kobiety? "Jak w temacie.."..... tu.. :P Miś był bardzo kochliwy i miał duże problemy ze sobą a może właśnie dlatego musiał się nieustannie dowartościowywać :O ps.niestety mam tylko średnie wykształcenie co może tłumaczyć trudności w zrozumieniu tematu :p