Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agul_ka

POKAZ MAKIJAŻU _ ZAPROSZENIA

Polecane posty

witajcie dziewczyny mam 10 bezpłatnych zaproszeń na POKAZ MAKIJAŻU, który odbędzie się 4 stycznia w Warszawie. Przeszkolona osoba dobierze każdej z Was kolory , w jakim Wasze buzie będą wyglądały najładniej i dodatkowo nauczy profesjonalnej techniki malowania. Czekam na zgłoszenia pod nr telefonu : 698 777 452 lub na adres email. Spieszcie sie, bo liczba miejsc jest ograniczona, a taka szkoła makijazu w karanawale każdej z nas się przyda serdecznie zapraszam, Agata

Gość _he he he
byłam na takim pokazie, makijaż trwał ok 40 min nic rewelacyjnego nie dowiedziałam się oprócz tego co sama potrafiłam, miałam zrobiony makijaż dzienny, bardzo naturalny, rozumiem że pani malująca zarabia sprzedając te kosmetyki do makijażu, ale ja nic nie kupiłam niestety nie było mnie na nie stać nie będę wymieniać nazwy tej znanej firmy kosmetycznej... w czasie malowania pani kilka razy wspomina o możliwości zakupu tych kosmetyków indywidualnie do nas dobranych, zapisała mi na koniec wszystkie kosmetyki dokładnie, ale gdy zobaczyłam np cenę podkładu ponad 200 zł to sorry, obecnie do mojej cery naczynkowej używam dermacolu za 10 zł b.gęsty i wydajny i moim zdaniem niewiele się różni od tego podkładu za 200 zł tylko trzeba go umiejętnie nadkładać na nawilżoną skórę...