Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yetttii

co o tym myslicie?? pomózcie

Polecane posty

Gość yetttii

wiem, ze nieładnie zrobiłam ale pominmy to. Dzis zalogowałam sie na konto mojego chłopaka na naszej klasie ku mojemu zdziwieniu w skrzynce nadawczej miał wiadomosc ktora wysłał do jakiejs dziewczyny ze \" witam dawno cie nie widziałem zmieniłaś sie :>\" a dzis jej napisał \" pięknie wyglądasz\" co o tym myslicie??

Gość Hottie
tak, to niezaprzeczalny znak ze maja romans.

Gość Hottie
na pewno wkrotce dostaniesz od listonosza wniosek o rozwod

myślę że naruszyłaś jego prywatność i nie mów mu o tym bo przestanie Ci ufać. a poza tym to jest mężczyzną i oprócz Ciebie z nikim innym nie może Twoim zdaniem utrzymywać kontaktów? bez przesady. miłość to wiara i zaufanie do drugiego człowieka...

Gość róza onionu
Uspokuj się.Powiedz mu o tej syt..bez nerwów to jeszcze nic nie znaczy!~!~! chyba i Tobie podobają sie inni męzczyzni prawda?? ale kochasz tylko swojego. Ile masz lat>?

nie moze mu o tym powiedziec bo to facet a oni mysla innymi kategoriami niz my. obrazi sie na nia ze go sprawdza przekreci kota ogonem i zrobi tak zeby ona czuła sie winna a sam zrobi z siebie niskazitelnie czystego. to ich najwieksza zaleta. potrafiąto robic perfekcyjnie. ale to jest moje zdanie

tak wlasnie robi moj chlopak, wszystko abym to ja czula sie winnaa nie on, on nie widziz ze robi zle ze tylko ja

Gość kreska1986ona
ale przeciez on nic nie zrobil jeszcze,,, obserwuj obserwuj i jeszcze raz oBSERWUJ!!!

Gość helpppppppppp
ale on wie ze jestem zazdrosna o takie rzeczy... jak kiedys przegladał zdjecia jakiejs laski w jego typie na co ja weszłam do pokoju zawstydził sie...powiedział ze to sie juz wiecej nie powtorzy i ze nie bedzire wchodził na ten portal. A dzis był, a mowi ze nie był :| w dodatku ta wiadomosc....

to równie żałosne jak przeglądanie cudzych smsów albo archiwum komunikatora :O Jesteś beznadziejna :(

Gość a jakiii jest..
a jaki jest jego typ??? blondyna z solarium? ala Doda? czy czarnula ala Nicole z Pussycat Dolls:>??

Gość helpppppppppp
spoko.. ja jestem beznadziejna.. a on pisze do innej laski ze jest piękna a mowi ze nie pisał... martwi mnie to jakakolwiek by m nie była...kurde...nieiwem czy mam sie czym martwic... wiem jedno..ja do innych chłopakow nie pisze/...

Gość helpppppppppp
no raczej ten drugi typ

Gość a jaki jestt
ja próbuje Cie rozweselic to nie był joke buzka do góry:)

Gość helpppppppppp
wy poradzcie mi lepiej i powiedzcie jaka ta moja sytuacja jest... a ni ze zle zrobiłam.. to wiem.. ale przynajmniej sie czegos dowiedziałam, co robi za moimi plecami ... jestem załamana :/

Gość Hottie
pwchodzi tam w tajemnicy bo ty sie pieklisz o takie glupoty