Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkaaa19906

stracic dzidiusia

Polecane posty

Gość jkaaa19906

Mam do wszystkich was pytanie ,jak zachowac sie mam wobec kobiety ktora poroniła. Czy trzeba ja jakos szczegolnie otoczyc miłoscia...co mam robic pomocy ...moze wy byliscie w sytuacji kiedy jakas wazna dla was kobieta poroniła ..co wtedy ..jak ja pocieszyc ???

Gość mimi 351
Witam moja siostra poronila3 miesiące temu bylo jej bardzo ciężko miała żal do swiata a pragne nadmienić ,że ja mam 8 miesięczną córeczke wiec ciężko jej było patrzeć na moje dzieckołzy leciały same i jej i mnie. Ona potrzebowała kontaktu z moim dzieckiem żeby się wyciszyć tak mi powiedziała po 3 miesiącach ,że moja córka jej pomogła znieść ta tragedie.Moja rada być blisko ale nie narzucać się ona wie ,że ma mnie . Pozdrawiam mimi351

witaj! Ja jestem po tej drugiej stronie...bo sama straciłam dziecko w 4 miesiącu ciązy. Co mogę Ci radzić...abyś po prostu była z siostrą....to bardzo wazne...wydaje się niby nic...ale to bardzo duzo..pokaż że się tym przejełaś..żę pamiętasz....nie staraj się pocieszać na siłę jeśli nie wiesz co masz powiedzieć...bo można w ten sposóbpogorszyć sytacje... Porozmawiaj po prostu...tak od serca....kobieta po stracie musi czuć ,że jej nienarodzone dziecko było ważne..że BYŁO!!!!! pozdrawiam

Gość ja też traciłam
dziecko na początku 5-tego miesiąca...i moja rada jest taka: jeśli to bliska Twojemu sercu osoba, zapytaj ją wprost czy chce o tym porozmawiać...niektórzy myślą, że taka kobieta chciałaby to przemilczeć i po częsci tak jest, bo nie z każdym chce się rozmawiać na ten temat... ale istnieje jednak potrzeba wygadania się, wypłakania...I jeśli ona uważa Cię za odpowiednią osobę, przyniesie jej to ulgę... Najgorsze co może być, to zachowywac sie jakby nic się nie stało...bo dla niej zawalił się świat...