Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do Was kochani

Nie dochodzil we mnie....ale..

Polecane posty

czy jest to 100% pewnosc ze nie jestem w ciazy? Przepraszam moze to pytanie jak dziecka z podstawówki Ale naprawde nie wiem....

Gość no pytanie z podstawowki
a kochacie sie bez gumy ? Jesli tak to mozesz byc w ciazy ... penis faceta przed wytryskiem wydzielawydzieline w ktorej sa plemniki ...

kochamy sie zawsze bez zadnego zabezpieczenia...... Akurat dni plodne zaczynają mi sie od 24 grudnia ,a kochalismy sie z 24 na 25 .

Gość asdfqwer
No to szykuj wyprawkę bo może się przydać :) Około 7 stycznie zrób sobie test i będziesz wiedzieć :P

Gość a ty co masz do
dadza ci becikowe to bedziesz miala na kondony na nastepny raz :P

Gość gość
Taaaaa, a gach mojej siostry też w niej nie dochodzi....chodzi spuszczać sie do kibla:o:o:o....i ona sądzi że to jest save sex:oCzy ja żyje w średniowieczu, czy ludzie są głupsi niz ustawa przewiduje?:o

Gość gość
safe sex jeśli chodzi o ścisłość ofkorz 😴

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
Pozdro600m masz rację. Ręce opadają. :/

Gość ejejejejeje
super metoda zapobiegania ciazy jest rowniez zamykanie sie w piwnicy po stosunku (ciemnej piwnicy, pleminiki podobno nie widza komorki jajowej w ciemnosciach) jak i moczenie dupy w miednicy z woda z cukrem (plemniki lubia cukier, beda podazac na zewnatrz pochwy, nie do srodka). Pozdrawiam!

Gość Jak_to
to znaczy ze jak czuje ze zaraz bedzie konczyl to wyciaga malego z dziurki i leci sie wytrzepac reka nad kiblem ?????

Gość gość
Jak_to--> noo ten chłopak mojej siory tak własnie robi. Byłam w dzikim szoku, że tak można:D

Gość Jak_to
To po co mu w ogole kobieta ? Moze przeciez od razu zaczac walic kapucyna nad kiblem . A tak w ogole to skad Ty o tym wiesz ? Podgladasz ich czy asystujesz przy stosunku pilnujac zeby chlopak nie rozdziewiczyl jej analnie ? :P

Gość gość
Mama mi powiedziała.....uprzedzam pytanie: nie, ona też ich nie podgląda:P

Gość dcdecvrfcvfcvew
po pierwsze plyn z plemnikami sie wydziela przed wytryskiem kiedy facet jest jeszcze w Tobie po drugie jezeli skonczyl poza Toba i kochacie sie drugi raz to moze tez dojsc do zaplodnienia (jesli sie nie umyl, jakos tez moze wypychac te pozostalosci do Ciebie ale sie na tym az tak nie znam)

ile masz dziewczynko?? czy ciebie trzeba uświadamiać jeszcze?? rób tak dalej a jeszcze będziesz żałować swojej wlasnej głupoty to nie jest zabawa!! ciązy nie pozbędziesz się tak łatwo, szkoda wam kasy na gumki czy co?

Gość bbjbbbb
generalnie rzecz biorąc powinno się utrzymywać że nie jest to żadne zabezpieczenie ale mój facet no i ja takie stosujemy od roku (on ma doświadczenie i panuje nad organizmem i wie że potem już drugi raz, póki nie przepłucze przewodów, nie możemy się kochać) i się sprawdza