Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bo nie wiem hmmmmm

SYLWESTER - pyt do dziewczyn WEJDZ I ODPOWIEDZ

Polecane posty

Gość no bo nie wiem hmmmmm

ide z chlipakiem na impreze na ktorej bede w szpilkach i tu pojawia sie moje pytanie czy do taxowki (na droge) zakladacie kozaki i dopiero na miejscu zmieniacie na szpilki? czy moze juz odrazu idziecie w szpilach? pytam bo nie wiem jak zrobic..a wy jak robicie?

Gość lanvin
jasne że od razu szpilki, jedziesz taksówką więc nie rób wiochy z tymi kozakami...

ja tam nie lubie marznac w nogi. no ale to zalezy co to za impreza - jak bal to faktycznie lepiej sobie odpuscic i przezyc te parenascie minut marznac w stopy. ja mam impreze z przyjaciolmi, wiec moge zmienic te buty, zapakowac w wieksza torbe i polozyc sobie w ktoryms z wynajetych pokojow

Od razu w szpilkach. Jedziesz taksowka- bedzie w niej cieplo. Bedziesz na imprezie jak zakladam w pomieszczeniu- bedzie tam cieplo. Wracac bedziesz tez pewnie taksowka- pan taksowkarz bedzie mial autko wygrzane Nie ma gdzie zmarznac- ewentualnie jesli bedziecie wychodzic o polnocy na dwor (co sie zdarza) ale ja tak w zeszlym roku mialam i jakos przezylam i nie zmarzlam (ach, te emocje ;) ) Jedz w szpilkach i udanej zabawy :D

Ja tam bym wzięła zimowe obuwie,przecież zawsze o północy wychodzi się na plac by zobaczyć fajerwerki.A jak śnieg będzie to ma w sandałkach biegać?

Gość pimki20
dziewczyny mam do was pytanie :) mianowicie idę na imprezę sylwestrową,(impreza na ok 100 osób)i nie bardzo wiem jak sie ubrać.Rok temu założyłam sukienke ,niezbyt dobrze w niej sie czułam.Teraz chciałabym isc w spodniach czarnych ale takich do kolana dopasowanych ,bluzka z cekinami,pasek ,no i szpilki.czy pasuje????????bo ja juz sama niewiem.HM moze bede sie wyróżniac,rok temu niektore panny były w takich kieckach ze ja bym ich w zyciu nie nałożyła! proszę o rade!

Gość w szpilkach odrazu

Gość nie nie nie podoba mi sie
a ja zmieniam na miejscu z kozakow na szpilki

Gość a gdzie masz zmarznac
?? w taksowce? Boze jakie problemy, oczywiscie ze w szpilkach od razu. A jak ci bedzie zimno to ten twoj "chlipak" jak go nazywasz, cie ogrzeje

Gość tak tak szpilki odrazu

Gość Vilemo 28
Ja w spodnach na takiej imprezie to bym sie dobrze nie czuła ale jeśłi Ty wolisz to mozesz włożyć (tylko w grę wchodzi wyłacznie kolor czarny spodni)