Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kopciuch

Przy moim chłopaku czuję się jak kopciuszek...

Polecane posty

Gość Kopciuch

Nie muszę jakoś szczególnie narzekać na brak pieniędzy ale przy moim chłopaku momentami czuję się co najmniej dziwnie jego rodzice są wrecz nieprzyzwoicie bogaci, może wyjeżdżać kiedy ma ochote i gdzie mu się zamarzy, ma drogie perfumy i gadżety, ma cudowny dom i rzeczy aż oczy wyłażą na wierzch teraz akurat zbliza sie sylwek, mam przyplyw kasy i bede super wygladac ;) ale czasami jest czas że nie kupuję sobie nic nowego, a przy nim chcialabym wygladac zawsze jak ksiezniczka nie wiem czy jemu to nie przeszkadza :(

na pewno mu nie przeszkadza. przeciez z toba jest. to ze jest bogaty nie znaczy ze jest plytki! dlugo z nim jestes? wlasciwie mam podobna sytuacje. On mnie do tego ciagle obdarowuje prezentami, a ja nie mam kasy zeby mu kupowac chociaz polowe tego ;p

Gość Kopciuch
Hottie - niedługo, 2miesiace. wlasnie prezenty i sytuacje kiedy placi za mnie np. za taxi choc mamy przystanek pod nosem ale jemu zwyczajnie nie chce sie jezdzic autobusami...mi jest okropnie glupio, ja nie moge szastać pieniedzmi nie chcialabym żeby powodem rozstania byly pieniadze...a w koncu kazdy facet chce miec kobiete ktora przy nim blyszczy

Gość Kopciuch
hmm skasowało mi odp :/ Hottie - niedługo, 2 miesiace. mi jest glupio kiedyjakkolwiek placi za mnie, np. mamy przystanek pod nosem a jemu zwyczajnie nie chce sie jezdzic autobusami i zamawia taxi.. każdy facet chce zeby kobieta przy nim blyszczala..

Gość też mi bogaty
phi... taksówka Cię wozi ??? A co nie ma własnej bryki ????

Gość Kopciuch
prawko bedzie miał od stycznia..

a czujesz ze nalezy do tych co chce zeby blyszczala? bo nie da sie caly czas blyszczec ;p jesli cos do ciebie czuje na dluzej to nie bedzie mu przeszkadzac ze bez wiekszej okazji bedziesz zakladac jeansy i bluze z kapturem ;) tak mysle

Gość też mi bogaty
a po co mu prawko ??? Powinien mieć brykę z szoferem, barkiem i basenem. Jak nie ma to cieńki Bolek z niego a nie bogacz !!!

Gość Kopciuch
też mi bogaty - woli sam jezdzic ;) nie wazne.. dla niego od dziecka nie było sytuacji że czegoś nie może mieć hottie - nie mam pojęcia jak on to widzi.. wszyscy moi znajomi sa mniej wiecej na tym samym poziomie pod wzgledem kasy, wiec on jest dla mnie 'nowoscia'