Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Delicious_

O mnie to się nikt nie pyta ...

Polecane posty

Gość Babcia Jarka-84
:O

No to widzisz, jakaś chyba niedzisiejsza jestem :P:P A na Kafe siedze już od bardzo dawna :) Najpierw mialam inny nick :D Myrevin --> szkoda ze mnie olewasz :P ja Cię lubie :D

--> Delicious_ Co to znaczy olewasz ? Nie olewam cię ale wygląd tzytzków dla mnie jest decydujący przy rozważaniu kontynuacji znajomości.Drugim elementem jest pupa. :P :D

Jarek -> jeszcze nie dawno mowiles ze jestem przepyszna a teraz ... :( lamiesz mi serce :( myslisz ze nie widzisz twoich milosnych podbojów na innych topikach ?? 😭 O ja naiwna 😭

Gość jap
ależ Ty jesteś wspaniały:)

Gość jap
ton było do jarusia

Łazienka zajęta 😭 :P Jarku -> myslalam ze jestem ta jedyną, ale się myliłam :D Ale ja lubie takich \"zlych\" mężczyzn :P:P Myrevin -> obejrzalam się w lustrze :P Pupa ... hmm nie wiem jak ją opisać, mogę jedynie powiedzieć ze mam wcięcie w talii więc mój tyłek jest też krągły jak tzytzki :D

--> Delicious_ No ładnie.. teraz mi sie przyśnisz pewno... :o --> Etincelle de nuit Nie uważasz że byłby to dziwne gdybym sie wszystkimi kobietami na kafe interesował ? :o No może to nie byłby dziwne tylko czy możliwe...

--> Etincelle de nuit O właśnie.. napraw ta gafę. Pokaz najpierw tzytzki a potem pytaj czy są zainteresowani.