Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy....panika

dziewczyny pomozcie szybko,krwawenie w ciazy,co robic

Polecane posty

Gość pomocy....panika

jestem w 18tc, przez ostatnie pare dni narobilam sie okropnie, nie dospalam, dzis bolal mnie brzuch, i jak zrobilam siku to mialam troszke krwi na papierze, ale w czerwono, rozowym kolorze i tak jak maz, martwie sie ,moj synek kopie okropnie i jest duzy, nie wiem czy to przez zmeczenie czy nie powinnam sie kochac z mezem,boje sie

moja rada jak najszybciej do szpitala, niech cie zbadają plamienie w ciazy nie jest czyms dobrym trzymam kciuki

Gość ratujcie
Tez radze podjechac na izbe.....

Gość ratujcie
cos o tym wiem,w ciazy krwawiłam raz i raz plamiłam

Gość pomocy....panika
to bylo minimalnie i ustapilo, lekarz uprzedzal ze tak moze byc, moja tesciowa jest pielegniarka, powiedziala ze jak tylko cos sie bedzie jeszcze dzialo, to od razu do szpitala jedziemy, a ja siedze i placze, bo sie martwie o dzidzie, moze jestem mloda,ale odpowiedzialna, co robie nie tak... :(

a ja bym na twoim miejscu pojechala i sie upewnila ze z dzieckiem jest okej zrobiszz jak uwazasz a tesciowa jest pielegniarką czy polozną

Gość pomocy....panika
jest pielegniarka, ostatnio tez mnie bruch bolal, pojechalam do szpitala, lekarz powiedzial, ze wszystko ok,tylko musze po malu robic, ponoc w 5mcu jest male prawdopodobienstwo ze cos sie stanie, do tgo maluch jest duzy jak na tez tydzien, rosnie szybko i stad te bole

to poloz sie , odpocznij i obserwuj czy cos sie bedzie działo i nie siedz na kafe :) tylko lez :) bedzie dobrze

Gość pomocy....panika
ja mam laptopa:) wiec leze, maz pije piwko, a ja sie martwie i panikuje, nie myslalam, ze w ogole bede w ciazy, ze bede mogla byc, a tu taka niespodzianka i mam tylko czarne mysli jak psychicznie chora..

Gość podpowiedzcie
izba przyjec-natychmiast!!!!!!!

Gość podpowiedzcie
k urwa ty krwaisz a maz piwko pije zenada

Gość podpowiedzcie
zebys sie nie obudziła z reka w nocniku

Gość podpowiedzcie
pomozcie szbko?? alesie zdenerowałam k urwa piszesz zeby ci pomoc aleieszlepiej botesciowa pielegniarka a maz pije k urwa k urwa swieta sa tu tacty niedpowiedzialni ludzie :(

Gość pomocy....panika
:/ jestem odpowiedzialna, nie bylo to krwawienie typowe, tylko tak jakby maz rozowo czerwona, bole ustapily, czuje ruchy dziecka, lekarz uprzedzal mnie ze tak bedzie, tesciowa mieszka dalej ode mnie, a maz wypil jedno piwo .. przez caly dzien.. o co chodzi

Gość pomocy....panika
ide spac, dobranoc

Gość no własnie...
nie bardzo wiadomo o co chodzi w tym topicu :O

Gość podpowiedzcie
nie wiem jakiej ona pomocy oczekiwała skoro zakładałaze nic jej nie jest po co ten temat??

Gość podpowiedzcie
wszystkie jej pisza zeby jechac na izbe a ta idzie w zaparte ze nic jej nie jest bo tesciowa!!!!tak powiedziala:O

Gość podpowiedzcie
pomocy panika co robic krwawienie nie typowe a jakie jest typowe?? tesciowa mowiła ze nic mi nie jest......... zycze szczesliwego rozwiazania ale nie zakładaj durnych topiko skoro sama jestes omnibusem

Gość i jakkkkkkkkkkkk